Wie zijn wij?

Peeters Duurzame Energie Techniek levert hoogwaardig technisch advies en begeleidt particulieren en het MKB  bij het inzetten van duurzame energie technieken zoals zonnepanelen. Vanuit het persoonlijk contact helpen wij onze klanten door hun de mogelijkheid te tonen om zelf elektriciteit op te wekken.

De technische en zakelijke onderbouwing die wij bieden geeft hen inzicht in de kosten en baten van het inzetten van duurzame energie.

Installateurs van duurzame energie technieken kunnen gezamenlijk met ons inkopen, om samen scherpe tarieven te bedingen. Door installateurs te voorzien van het technisch ontwerp en de business case voor de projecten van hun klanten, kunnen zij zich volledig richten op waar ze goed in zijn.

U mag van ons verwachten

  • Hoogwaardig technisch advies
  • Volledig bedrijfskundig onderbouwd
  • Integraal duurzaam systeemadvies
  • Echt duurzame producten
  • Kwaliteit in materiaal, levering en nazorg

Onze visie

Peeters Duurzame Energie Techniek gelooft dat het energieverbruik van iedere woning en MKB-bedrijf duurzaam opgewekt kan worden. Wij brengen de technische en zakelijke argumenten bij elkaar, zodat iedereen zijn bijdrage kan leveren aan een duurzame wereld. Door onze dienstverlening tonen we de waarde van het investeren in duurzame energie en maken we de stap naar duurzame energie overzichtelijk en persoonlijk.