Direct contact? Bel ons of stuur een mail naar info@peetersduurzaam.nl

Huis verduurzamen

U kunt als particulier uw stroomrekening flink verlagen met gratis stroom van de zon. De zon produceert dagelijks meer energie dan het totale energieverbruik op aarde. Het enige wat u daarvoor nodig heeft zijn zonnepanelen!

We streven er altijd naar om te zorgen dat u met uw particuliere zonnepanelen geheel kunt voorzien in uw energiebehoefte, oftewel: de meter op 0 krijgen. Ons uitgangspunt is uw jaarlijks energieverbruik, deze vindt u op uw jaarrekening van uw energieleverancier. 

Vervolgens gaan we zorgvuldig alle beschikbare dakvlakken opmeten om te kijken hoeveel zonnepanelen er op uw dak geplaatst kunnen worden en we bepalen aan de hand van de situatie en ligging van uw dak (meerdere dakvlakken, eventuele schaduwvorming) een passend omvormersysteem.

U ontvangt een passende offerte via uw e-mailadres, indien akkoord kunnen we het systeem doorgaans al binnen 2 tot 3 weken plaatsen. De installatie vindt in de meeste gevallen plaats in één dag, hierna kunt genieten van uw eigen opgewekte groene stroom! Doordat wij aangesloten zijn bij InstallQ en Holland Solar en daarnaast VCA gecertificeerd zijn bent u bij ons verzekerd van hoogwaardige kwaliteit! 

Direct een vraag stellen

  “Na ontzettend veel informatie en offertes te hebben opgevraagd kwamen we via via uit bij Peeters Duurzaam. Rik was de eerste die ruim de tijd nam om alles rustig en duidelijk uit te leggen. Ons vertrouwen was dan ook direct gewonnen en werd gelukkig niet geschaad. We zijn super tevreden met het proces vóór, tijdens én na het plaatsen van de panelen. Keurig werk voor een nette prijs.”

  Dhr. Roelofsen, Weert

  Advies

  Hoogwaardig technisch advies

  Slim investeren

  Slim ontwerp, optimaal rendement

  Duurzaam

  Echt duurzame producten

  Kwaliteit

  Kwaliteit in materiaal, levering en nazorg

  Erkende installateurs

  Persoonlijke aanpak

  Binnen 1 dag gemonteerd