Direct contact? Bel ons of stuur een mail naar info@peetersduurzaam.nl

Partners

De Centrale BTW Teruggave

Gespecialiseerd in BTW op zonnepanelen

Een Nederlandse particulier die zonnepanelen op zijn woning heeft laten monteren levert ook (een beetje) energie aan het net. Daar staat een vergoeding tegenover zodat diegene die energie levert een voor de BTW economische activiteit verricht. Daarom is diegene ondernemer voor de BTW. De BTW over de aanschaf en montage van de zonnepanelen kan teruggevraagd worden.

Wij werken samen met De Centrale BTW Teruggave, zij vragen namens u alle BTW op de aankoop en installatie van uw zonnepanelen terug. Tot slot doen zij, in overleg met de fiscus, een beroep op goedkeuringen zodat u in de jaren na de BTW teruggave geen BTW meer hoeft te betalen over de opgewekte energie. De fiscus stort intussen, binnen 1-3 maanden na het verzoek, de BTW terug op uw bankrekening. Tenslotte meldt de Centrale BTW Teruggave u bij de Belastingdienst weer af als BTW ondernemer zodat u verder niet meer wordt ‘lastig gevallen’ door de Belastingdienst. Klik hier voor meer informatie. (https://www.btw-zonnepanelen.nl/)

Elektro Scheppers

Onze partner in de nieuwbouwsector

Samen met Elektro Scheppers zorgen wij ervoor dat uw nieuwbouw woning voorzien is van een kwalitatief hoogstaand zonnestroomsysteem waar u jaren plezier van beleeft.
Elektro Scheppers is al sinds 1949 een begrip in midden- en zuid-Nederland als erkend installateur. Met name opdrachtgevers in de woning en utiliteitsbouw en het midden- en kleinbedrijf kennen hen als een betrouwbare partner voor de aanleg en het onderhoud van elektrische installaties.
Ook Elektro Scheppers werkt met het BIM model en past met succes het efficiënte LEAN proces toe. Als bouw/onderhoudsbedrijf bent u bij Elektro Scheppers aan het juiste adres. Zij zijn immers ook groot in klein werk!

Van Heur Baexem

Allround aannemersbedrijf

Van Heur Baexem is een onderneming die 50 jaar actief is in de bouwwereld en zich heeft ontwikkeld tot een allround aannemersbedrijf. Wij hebben al verschillende door Van Heur Baexem gerealiseerde nieuwbouw woningen mogen voorzien van zonnepanelen. Telkens weer ervaren wij een prettige en professionele samenwerking.
Bij het bouwen van een nieuwe woning is een uitgebreide begeleiding essentieel, daarom draagt Van Heur Baexem er zorg voor dat u als opdrachtgever uitgebreid geïnformeerd bent voordat de eerste steen gelegd wordt. Dit zorgt veelal voor een vertrouwd en gerust gevoel. Een combinatie van de wensen en eisen van deze tijd en het vertrouwde traditionele vakmanschap zorgt voor een hoogstaand stukje vakwerk, iets wat elke bouw weer tot een succes maakt.

VerschilMakelaar

Dé makelaar die zich inzet voor duurzaamheid en toekomstbestendigheid van uw (nieuwe) huis. Dát maakt het verschil!

De VerschilMakelaar brengt direct de energiebesparingsmogelijkheden van een huis in beeld door middel van een op maat gemaakt WoonDuurzaamPlan. Zo zorgen ze er niet alleen voor dat u bij de aankoop van uw huis direct op energiekosten gaat besparen, maar begeleiden ze u ook door het web van talloze mogelijkheden van verduurzaming, subsidies en financieringen. Samen bouwen aan een gezond leefklimaat van uw huis én aan een gezonde en duurzame woningmarkt, dát maakt het verschil!

Maar niet alleen bij Duurzaam Aankopen maakt de VerschilMakelaar het verschil. Ook bij Duurzaam Verkopen en Duurzaam Vernieuwen van uw huis gaan zij het verschil maken. Hoe ze dit doen? Lees verder op www.verschilmakelaar.com en ontdek úw voordelen. Want een duurzaam huis levert méér op dan alleen een lagere energierekening.

Advies

Hoogwaardig technisch advies

Slim investeren

Slim ontwerp, optimaal rendement

Duurzaam

Echt duurzame producten

Kwaliteit

Kwaliteit in materiaal, levering en nazorg

Erkende installateurs

Persoonlijke aanpak

Binnen 1 dag gemonteerd