Direct contact? Bel ons of stuur een mail naar info@peetersduurzaam.nl

Werkwijze laadpalen zakelijk​

Laadpalen zakelijk

Hoe gaan we dat doen?

Steeds meer bedrijven hebben de wens om te verduurzamen. Dat is een prachtig streven en eenvoudiger te realiseren dan wellicht in eerste instantie lijkt. De wereld gaat steeds harder op weg naar elektrisch rijden, dus is het fijn dat werknemers en klanten van uw bedrijf ook bij u op locatie hun elektrisch voertuig (EV) kunnen opladen bij een laadpaal.

Peeters Duurzaam is de perfecte partner voor de zakelijke klant om te adviseren en installeren, want wij doen duurzame zaken vol energie. Laat ons je meenemen in het proces naar een duurzaam bedrijf met laadpalen!

Waarom uw bedrijf voorzien van laadpalen met Peeters Duurzaam?

Als ondernemer zoekt u een partner die van begin tot eind met u meedenkt over de verduurzaming van uw bedrijf. Geen standaard format, maar een voorstel op basis van maatwerk. We bespreken het gewenste resultaat, de mogelijkheden en de praktische kanten met elkaar door. Dit middels een kosteloos adviesgesprek bij u op locatie.

Daarnaast werken wij uitsluitend met middelen waar wij achter staan. Onze installateurs zijn allemaal VCA gecertificeerd, zo garanderen wij dat u van adviesgesprek tot installatie weet dat alles met zorg wordt afgehandeld.

Uw eigen project manager van begin tot eind

Vrijblijvend adviesgesprek met onze salesmanager bij u op locatie

Flexibele installatie met gecertificeerde installateurs

Ontwerp, logistiek en realisatie door één specialistische partner

Op weg naar een opgeladen elektrisch voertuig

Liever een persoonlijk gesprek voordat u een afspraak maakt? Graag zelfs. Neem direct telefonisch contact op met onze salesmanager Roy Spetter en hij zal al uw vragen over elektrisch rijden persoonlijk beantwoorden.

Stap voor stap naar laadpalen bij uw bedrijf

Ieder bedrijf en situatie is uniek, daarom geloven wij in een persoonlijke aanpak. Met deze persoonlijke werkwijze staan wij garant voor een veilig en fijn proces richting de plaatsing van zakelijke laadpalen bij uw bedrijf. Graag laten wij u vooraf weten wat u kan verwachten. Zo gaat niet alleen u, maar ook wij goed voorbereid aan de slag met de verduurzaming van uw bedrijf.

Stap 1. Schouwing

Het start met het in kaart brengen van uw situatie. U kunt zelf bepalen wanneer wij bij u op locatie langskomen voor advies, het doorspreken van een mogelijk plan van aanpak, het opmeten van de nodige zaken en het uitbrengen van een passend technisch ontwerp. Aan de hand daarvan stellen wij een op maat gemaakte offerte op, vaak binnen 5 werkdagen al bij u in de mailbox.

Plan nu geheel vrijblijvend een schouwing in bij u op locatie. Dat kan via onze planningstool, zo kunnen wij garanderen dat wij in uw agenda passen!

Stap 2. Een passend technisch ontwerp

Na de schouwing gaan wij aan de slag met de offerte. Deze offerte wordt opgesteld aan de hand van een op maat gemaakt passend technisch ontwerp. Wij kijken daarbij niet naar onze voorraad, maar wat het beste is voor uw situatie. Zo garanderen wij de beste kwaliteit installatie voor het gewenste resultaat.

Stap 3. Uw persoonlijke projectmanager

Na akkoord op de offerte krijgt u een persoonlijke projectmanager toegewezen. Hij of zij zal ervoor zorgen dat u volledig wordt ontzorgd en zonder vragen komt te zitten. Met deze persoonlijke aanpak garanderen wij dat de installatie van een laadpaal bij uw bedrijf soepel zal verlopen. U en uw bedrijf zullen van A tot Z worden voorzien van alle benodigde zaken die bij de installatie van laadpalen komen kijken.

Stap 4. Montage dagen

Na oplevering van de afgesproken werkzaamheden, blijft Peeters Duurzaam uw partner in duurzame energie. Door te werken met gecertificeerde kwaliteitsproducten, waarborgen wij de kwaliteit en duurzaamheid van uw installatie. Daarom staan wij garant voor de langdurige garantie en onderhoud van uw zakelijke laadpalen.

Wij komen direct bij u langs voor onderhoud of als u problemen ervaart aan uw installatie. Zo zorgen wij samen voor het behoud en de kwaliteit van uw laadpalen.

Stap 5. Garantie en onderhoud van uw laadpalen

Na oplevering van de afgesproken werkzaamheden, blijft Peeters Duurzaam uw partner in duurzame energie. Door te werken met gecertificeerde kwaliteitsproducten, waarborgen wij de kwaliteit en duurzaamheid van uw installatie. Daarom staan wij garant voor de langdurige garantie en onderhoud van uw zakelijke laadpalen.

Wij komen direct bij u langs voor onderhoud of als u problemen ervaart aan uw installatie. Zo zorgen wij samen voor het behoud en de kwaliteit van uw laadpalen.

Wanneer mogen we bij uw bedrijf langskomen?

Overtuigd van onze persoonlijke werkwijze? Dan komen wij graag langs bij u op locatie voor een kennismaking. Het verduurzamen van uw bedrijf start bij Peeters Duurzaam, uw partner in duurzame energie.

Erkende installateurs

Persoonlijke aanpak

Binnen 1 dag gemonteerd