Investeer vandaag nog in zonnepanelen voor het milieu en uw portemonnee.

Particulier

U kunt uw stroomrekening flink verlagen met gratis stroom van de zon. De zon produceert dagelijks meer energie dan het totale energieverbruik op aarde. Het enige wat u daarvoor nodig heeft zijn zonnepanelen!

We streven er altijd naar om te zorgen dat u met uw eigen zonnepanelen geheel kunt voorzien in uw energiebehoefte, oftewel: de meter op 0 krijgen. Ons uitgangspunt is uw jaarlijks energieverbruik, deze vindt u op uw jaarrekening van uw energieleverancier.

Vervolgens gaan we zorgvuldig alle beschikbare dakvlakken opmeten om te kijken hoeveel zonnepanelen er op uw dak geplaatst kunnen worden en we bepalen aan de hand van de situatie en ligging van uw dak (meerdere dakvlakken, eventuele schaduwvorming) een passend omvormersysteem.

U ontvangt een passende offerte via uw e-mailadres, indien akkoord kunnen we het systeem doorgaans al binnen 2 tot 3 weken plaatsen. De installatie vindt in de meeste gevallen plaats in één dag, hierna kunt genieten van uw eigen opgewekte groene stroom!

“Na ontzettend veel informatie en offertes te hebben opgevraagd kwamen we via via uit bij Peeters Duurzaam. Rik was de eerste die ruim de tijd nam om alles rustig en duidelijk uit te leggen. Ons vertrouwen was dan ook direct gewonnen en werd gelukkig niet geschaad. We zijn super tevreden met het proces vóór, tijdens én na het plaatsen van de panelen. Keurig werk voor een nette prijs.”

Dhr. Roelofsen, Weert

Advies

Hoogwaardig technisch advies

Slim investeren

Slim ontwerp, optimaal rendement

Duurzaam

Echt duurzame producten

Kwaliteit

Kwaliteit in materiaal, levering en nazorg

De mogelijkheden
Persoonlijke aanpak
Binnen 1 dag gemonteerd