Direct contact? Bel ons of stuur een mail naar info@peetersduurzaam.nl

Warmtepompboilers

Peeters Duurzaam is sinds 2013 uw vertrouwde partner voor advies en integratie van duurzame energie met behulp van zonnepanelen, warmtepompboilers en laadpalen.

Warmtepompboilers van Peeters Duurzaam

Bent u klaar om te besparen?

Peeters Duurzaam is de specialist in de regio Weert voor oplossingen op het gebied van duurzaamheid. Zo bieden bij zonnepanelen en laadpalen aan. Ook voor een warmtepompboiler bent u bij Peeters Duurzaam aan het juiste adres.

Video afspelen
warmtepompboiler

Warmtepompboilers, hoe en wat?

Wat is een warmtepompboiler

Een warmtepompboiler is een apparaat dat warmte uit de omgevingslucht haalt en deze gebruikt om water op te warmen. Een warmtepompboiler is een prachtige oplossing voor verduurzaming binnen een bestaande woning. Met de warmtepompboiler bespaart u op het gasgebruik en kunt u uw sanitair voorzien van warm water. De warmtepompboiler onttrekt namelijk energie uit de lucht en zet dit om in warm tapwater. Het is een populair alternatief voor de traditionele boiler, omdat het proces veel minder energie verbruikt.

Waarom kiezen voor een warmtepompboiler

Warmtetechniek is in Nederland volop in ontwikkeling. De energiemarkt staat al een tijdje op zijn kop. Daarom zijn wij als installateur elke dag weer op zoek naar de beste technieken om de energierekening zo laag mogelijk te houden. Het opslaan van zelfopgewekte elektrische energie met bijvoorbeeld zonnepanelen in een ‘’thuisbatterij’’ is in Nederland echter (nog) niet interessant. Dat komt door de aanschafwaarde van een batterij en de nog bestaande salderingsregeling. Maar door het afbouwen van deze salderingsregeling krijgen we steeds minder terug voor onze teruglevering aan het energienet wanneer we zelf stroom opwekken. Een warmtepompboiler daarentegen kan in feite ook worden ingezet als een batterij, maar dan een stuk goedkoper. Met de overcapaciteit van energie uit de zonnepanelen kunnen we warm water gaan produceren en opslaan in de warmtepompboiler. Zo besparen we niet alleen op onze gasrekening, maar zijn we ook goed bezig voor het klimaat.

Warmtepomp rendabel en kosten

Een warmtepompboiler is een investering die op de langere termijn absoluut rendabel is. Het is belangrijk om te weten dat de aanschafkosten van een warmtepompboiler hoger zijn dan die van een traditionele boiler. Echter, door het lagere energieverbruik, de verhoogde energie-efficiëntie en het feit dat de onderhoudskosten tot een minimum beperkt zijn, levert een warmtepompboiler op termijn kostenbesparing op. Wanneer u een warmtepompboiler combineert met zonnepanelen wekt u daarnaast ook nog zelf de stroom op die benodigd is voor de warmtepompboiler.

Peeters Duurzaam biedt warmtepompboilers aan in verschillende prijsklassen, die variëren in functionaliteit en grootte. Wij adviseren u graag over welke warmtepompboiler het beste past bij uw woonsituatie en uw budget.

Subsidie en gereduceerd tarief

De overheid stimuleert de aanschaf van onder andere warmtepompboilers voor particulieren. Daarom komt u in aanmerking voor subsidie. De subsidie bedraagt €725 per particulier, zo bespaart u al gauw 15% van de kosten! In combinatie met zonnepanelen is dit een van de beste opties om de energierekening zo laag mogelijk te houden.

Warmtepompboilers in de regio Weert

Peeters Duurzaam is gevestigd in Nederweert, Limburg en biedt diverse duurzame oplossingen aan, waaronder warmtepompboilers. Wij zijn actief in de regio Noord- en Midden-Limburg en Zuidoost-Brabant. Onze warmtepompboilers zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden vele voordelen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw woning. Bij Peeters Duurzaam bent u verzekerd van:

  • Persoonlijk advies voor een duurzame oplossing die perfect aansluit bij uw situatie;
  • Eén aanspreekpunt van begin tot eind;
  • Snelle doorlooptijd tot installatie.
Warmtepompboilers
warmtepompboilers

Energielabel woning en verduurzamen

Het verduurzamen van uw woning kan niet alleen leiden tot besparingen op uw energierekening, maar het verhoogt ook de waarde van uw woning en zorgt voor een beter energielabel. Een hoger energielabel betekent dat uw woning energiezuiniger is en daardoor meer waard is. Een warmtepompboiler kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van uw energielabel.

Bespaar kosten
Waardestijging van uw woning

Peeters Duurzaam kan u helpen bij het verduurzamen van uw woning door middel van verschillende duurzame oplossingen, waaronder warmtepompboilers en zonnepanelen. Wij bieden advies op maat en zorgen voor een professionele installatie van uw warmtepompboiler.

Contact

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Zowel particulier als zakelijk zijn wij momenteel instaat om binnen 5 tot 7 weken te komen installeren. Maar wat gaat daar aan vooraf? Laat ons u meenemen in het proces van A tot Z. Maak eerst uw keuze, particulier of zakelijk. Dan zorgen wij voor de ideale warmtepompboiler installatie

Erkende installateurs

Persoonlijke aanpak

Binnen 1 dag gemonteerd