C-label eis voor kantoorpanden

C-label eis voor kantoorpanden

C-label eis voor kantoorpanden

Nederland is hard aan de weg aan het timmeren op het gebied van verduurzaming. Een belangrijke ontwikkeling waar wij als bedrijf natuurlijk ontzettend blij mee zijn en graag onze bijdrage aan leveren. Zowel particulieren als bedrijven zijn gemotiveerd om de stap richting duurzaamheid te zetten. Soms is dit echter meer een verplichting dan een vrije keus. Bijvoorbeeld bij de C-label eis

C-label eis

De C-label eis voor kantoorpanden

Een voorbeeld hiervan is de ‘’C-label’’ eis voor kantoorpanden per 1 januari 2023. Voldoet het pand hier niet tijdig aan, dan kan het zijn dat je een tijdje de deuren moet sluiten om extra verduurzamings-maatregelen te nemen, zodat de C-label eis wel behaald wordt.

Ons E-book over de C-label eis

Om iedereen goed op weg te helpen, hebben wij een E-book gemaakt over alle ins- and outs over de nieuwe eis voor kantoorpanden. Als erkend zonnepaneel installateur raden wij natuurlijk iedereen aan om te voldoen aan deze eis en vertellen we graag over de verschillende mogelijkheden hiervoor. Uiteraard dragen zonnepanelen bij aan het verbeteren van het energielabel, maar hoeveel stappen in het energielabel gemaakt worden, is niet in iedere situatie hetzelfde. Net als bij het energielabel voor woningen, wordt het label voor bedrijfspanden bepaald aan de hand van verschillende factoren. Zo kan het voorkomen dat met gelijke installaties, andere resultaten worden behaald. Het ene pand kan met het toevoegen van zonnepanelen misschien de stap van label D naar C-label eis zetten, terwijl een ander bedrijfspand met dezelfde installatie van label E naar B gaat.

Inzicht in het C-label voor kantoorpanden

Daarom dit E-book om inzicht te geven in de situatie omtrent het C-label voor kantoorpanden. Dit zal niet genoeg zijn om te kunnen bepalen welke ingrijpende maatregelen er getroffen moeten worden voor uw kantoorpand, maar het geeft een eerste idee. Samen met u gaan we daarna graag het gesprek aan om de mogelijkheden verder uit te werken. Plan daarvoor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze adviseurs. Op basis van ons bezoek ontvangt u een plan van A tot Z voor de verduurzaming van het bedrijfspand met zonnepanelen. Naast zonnepanelen zijn er ook andere mogelijkheden om vooruitgang te boeken op het energielabel.

Ledverlichting voor kantoorpanden

Onze partner Pro-Light is specialist in het creëren van lichtplannen voor kantoren met Ledverlichting. Het gebruik van Ledverlichting heeft niet alleen positieve impact op de energie index van een kantoor, maar ook op de vitaliteit en productiviteit van medewerkers. Wat de voordelen zijn en wat de impact is van Ledverlichting op kantoor, leest u ook in dit E-book.

Download hier het E-book: E-book C-label Peeters Duurzaam x Pro-light


Neem contact met ons op

Plan een gratis adviesgesprek in
Gratis adviesgesprek
Ervaring van onze klanten
Lees enkele ervaringen

Laat direct een bericht achter

Neem gerust contact met ons op en we beantwoorden al je vragen!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.