Direct contact? Bel ons of stuur een mail naar info@peetersduurzaam.nl

Zonnepanelen Weert

Persoonlijk advies!

Plan een gratis consult in met één van onze zonnepaneel experts.

Zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand in Weert?

Bent u op zoek naar manieren om uw huis of bedrijfspand groener en duurzamer te maken terwijl u geld bespaart? Dan is Peeters Duurzaam de plek voor u. Wij zijn experts in zonnepanelen in Weert en omstreken. Onze hoogwaardige zonnepanelen helpen u niet alleen om uw eigen energie op te wekken, maar dragen ook bij aan een duurzame toekomst.

Waarom kiezen voor zonnepanelen?​

Zonnepanelen zijn een slimme investering voor uw huis of bedrijf. Niet alleen verhoogt u de waarde van uw woning of bedrijfspand, maar u kunt ook aanzienlijk besparen op uw energierekening. Zeker in een zonnig land als Nederland kunnen zonnepanelen een flinke bijdrage leveren aan uw energievoorziening. Bovendien draagt u bij aan een duurzame toekomst en vermindert u uw CO2-uitstoot.

Waardestijging

Met het plaatsen van zonnepanelen investeert u. Met zonnepanelen wordt uw huis of bedrijfspand meer waard.

Minder CO2 uitstoot​

Voor het opwekken van stroom met zonne-energie heeft u geen fossiele brandstoffen nodig. Hierdoor komen er ook geen broeikasgassen vrij.

Besparing

Dankzij zonnepanelen hoef je minder stroom af te nemen bij je energiemaatschappij. Hierdoor ben je minder afhankelijk van fluctuerende energieprijzen.

Is mijn dak in Weert geschikt voor zonnepanelen?

U zult zich misschien afvragen of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. In principe kunnen zonnepanelen op elk dak geplaatst worden, zowel op een plat dak als op een schuin dak. Het kan wel zo zijn dat door de richting van het dak de zonnepanelen minder opleveren. Wij adviseren hier eerlijk in, zodat u vooraf precies weet wat de zonnepanelen in uw situatie op kunnen leveren.

Waarom kiezen voor Peeters Duurzaam?

Bij Peeters Duurzaam staan we voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We werken alleen met hoogwaardige zonnepanelen en bieden een uitgebreide garantie op onze producten. Door onze jarenlange ervaring in de zonne-energie branche kunnen we u deskundig advies geven over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie. 

Onze ervaren monteurs zijn opgeleid en beschikken over officieel erkende certificaten. Daarnaast zijn we aangesloten bij Holland Solar, InstallQ en zijn we VCA gecertificeerd.

Waarmee kunnen wij je mee helpen?

Onze diensten

Bij Peeters Duurzaam bieden we een totaalpakket aan op het gebied van zonne-energie. Van advies tot installatie en service. We zorgen ervoor dat uw zonnepanelen optimaal functioneren en dat u het maximale rendement behaalt uit uw investering. Bovendien bieden we scherpe tarieven en zijn we transparant over de kosten.

Naast zonnepanelen bieden wij ook laadpalen  voor uw elektrisch voertuig en warmtepompen aan. Zo kunt u de opgewekte stroom van uw zonnepanelen ook inzetten voor het opladen van uw elektrische auto of voor het duurzaam verwarmen van uw water!

Duurzaamheid in de gemeente Weert

De gemeente Weert zet in op duurzaamheid door middel van vier thema’s:

  • circulaire maatschappij
  • biodiversiteit
  • klimaatadaptatie
  • energietransitie

Binnen de gemeente Weert zijn huishoudens verantwoordelijk voor één derde van het totale energieverbruik. Aan het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen van de overheid kunnen dus ook huishoudens een aanzienlijke bijdrage leveren door het verduurzamen van woningen. Zonnepanelen spelen hierbij een grote rol.

Ook uw huis of bedrijf in Weert verduurzamen?

Wilt u besparen en bijdragen aan duurzaamheid? Neem contact op voor een adviesgesprek over zonnepanelen. Peeters Duurzaam biedt betrouwbare verduurzaming van uw huis of bedrijfspand.

Neem contact op

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ervaring van onze klanten

Hoor het van onze klanten

Via Peeters Duurzaam hebben we zonnepanelen laten leggen. We zijn uiterst tevreden over de communicatie, dienstverlening en oplevering. Een aantal maanden na oplevering bleek er iets mis te zijn met de omvormer, en die werd meteen netjes omgewisseld zonder extra kosten. Aanrader!
Thijs Verberne
Vakkundig bedrijf met goede monteur die levert wat ze beloven. Alles netjes geïnstalleerd volgens de normen en met goede kwaliteit materiaal.
Rens Raijmakers
We zijn uitermate tevreden over de installatie en het het nakomen van gemaakte afspraken. Toch een tip: Er komen 5 mensen installeren en zou tóch plezierig zijn als er één iemand bij is die Nederlands spreekt. Er zijn altijd wel wat vragen over en weer en dat communiceert wat gemakkelijker. Verder alle lof.👌🏻
Bert Rutten

Erkende installateurs

Persoonlijke aanpak

Binnen 1 dag gemonteerd