Direct contact? Bel ons of stuur een mail naar info@peetersduurzaam.nl

Zonnepanelen Eindhoven

Persoonlijk advies!

Plan een gratis consult in met één van onze zonnepaneel experts.

Zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand in Eindhoven?

Wilt u geld besparen op uw energierekening en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere toekomst? Overweeg dan om zonnepanelen te laten installeren op uw huis in Eindhoven. Bij Peeters Duurzaam hebben we ruime ervaring met het leveren en plaatsen van hoogwaardige zonnepanelen.

Waarom kiezen voor zonnepanelen?​

Zonnepanelen zijn een duurzame investering voor uw huis in Eindhoven. Hiermee wekt u groene energie op en draagt u bij aan het behoud van het milieu. Bovendien bespaart u flink op uw energierekening en verhoogt u de waarde van uw huis.

Waardestijging

Met het plaatsen van zonnepanelen investeert u. Met zonnepanelen wordt uw huis of bedrijfspand meer waard.

Minder CO2 uitstoot​

Voor het opwekken van stroom met zonne-energie heeft u geen fossiele brandstoffen nodig. Hierdoor komen er ook geen broeikasgassen vrij.

Besparing

Dankzij zonnepanelen hoef je minder stroom af te nemen bij je energiemaatschappij. Hierdoor ben je minder afhankelijk van fluctuerende energieprijzen.

Is mijn dak in Eindhoven geschikt voor zonnepanelen?

Twijfelt u of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? Wij kunnen u geruststellen: zonnepanelen kunnen op elk soort dak worden geïnstalleerd, of het nu een plat of schuin dak is. Echter, de opbrengst van de panelen kan afhankelijk zijn van de richting van het dak. Wij geven u eerlijk advies over de mogelijkheden, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Waarom kiezen voor Peeters Duurzaam?

Bij Peeters Duurzaam staat kwaliteit voorop. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige zonnepanelen en bieden uitgebreide garantie op onze producten. Met onze jarenlange ervaring in de zonne-energiebranche kunnen wij u deskundig advies geven over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

Onze monteurs zijn opgeleid en beschikken over officieel erkende certificaten. Wij zijn aangesloten bij Holland Solar, InstallQ en VCA-gecertificeerd.

zonnepanelen-eindhoven-waarom-peeters-duurzaam-10-jaar
Waarmee kunnen wij je mee helpen?

Onze diensten

Peeters Duurzaam biedt een compleet pakket aan op het gebied van zonne-energie. Wij verzorgen advies, installatie en service, zodat uw zonnepanelen optimaal functioneren en u het maximale rendement behaalt uit uw investering. Wij hanteren scherpe tarieven en zijn transparant over de kosten.

Daarnaast bieden wij ook laadpalen voor elektrische auto’s, en warmtepompboilers aan zodat u de opgewekte energie van uw zonnepanelen kunt gebruiken om uw woning nog verder te verduurzamen.

zonnepanelen-eindhoven-installeren-1024x683

Duurzaamheid in de gemeente Eindhoven

Eindhoven is een gemeente die in veel zaken in Nederland, en zelfs in de hele wereld vooroploopt. Deze ambitie geldt natuurlijk ook voor het onderwerp duurzaamheid.

De focus van de gemeente ligt hierbij op energiebesparing, duurzame energie en duurzame mobiliteit. De gemeente zet dan ook volop in op zonnepanelen. Via de website zonnescanbrabant.nl kunt u alvast bekijken hoe geschikt uw dak is voor zonnepanelen.

Ook uw huis of bedrijf in Eindhoven verduurzamen?

Bent u er klaar voor om uw energierekening omlaag te brengen en uw steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst? Neem dan vrijblijvend contact op met Peeters Duurzaam. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies op maat en helpen u verder.

Neem contact op

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ervaring van onze klanten

Hoor het van onze klanten

Via Peeters Duurzaam hebben we zonnepanelen laten leggen. We zijn uiterst tevreden over de communicatie, dienstverlening en oplevering. Een aantal maanden na oplevering bleek er iets mis te zijn met de omvormer, en die werd meteen netjes omgewisseld zonder extra kosten. Aanrader!
Thijs Verberne
Vakkundig bedrijf met goede monteur die levert wat ze beloven. Alles netjes geïnstalleerd volgens de normen en met goede kwaliteit materiaal.
Rens Raijmakers
We zijn uitermate tevreden over de installatie en het het nakomen van gemaakte afspraken. Toch een tip: Er komen 5 mensen installeren en zou tóch plezierig zijn als er één iemand bij is die Nederlands spreekt. Er zijn altijd wel wat vragen over en weer en dat communiceert wat gemakkelijker. Verder alle lof.👌🏻
Bert Rutten

Erkende installateurs

Persoonlijke aanpak

Binnen 1 dag gemonteerd