Direct contact? Bel ons of stuur een mail naar info@peetersduurzaam.nl

Bedrijf verduurzamen

Waarom uw bedrijf verduurzamen door Peeters Duurzaam B.V.?

Steeds meer bedrijven hebben de wens om te verduurzamen. Dat is een prachtig streven en eenvoudiger te realiseren dan wellicht in eerste instantie lijkt. 
Zo is er natuurlijk de optie om te kiezen voor zonnepanelen. Een logische eerste stap met veel positieve impact. Zowel voor het milieu als voor de portemonnee. Een ander voorbeeld is het gaan voor een laadpunt voor elektrische voertuigen. 

Peeters Duurzaam B.V. is de perfecte partner voor de zakelijke klant om te adviseren en installeren, want wij doen duurzame zaken vol energie. 

Als elektrotechnisch ondernemer zoekt u een partner die van begin tot eind met u meedenkt over de verduurzaming van uw bedrijf. Geen standaard format, maar een voorstel op basis van maatwerk.
We bespreken het gewenste resultaat, de mogelijkheden en de praktische kanten met elkaar door . Dit middels een kosteloos adviesgesprek op locatie. 

Peeters Duurzaam B.V. werkt uitsluitend met middelen waar wij achter staan. Daarnaast zijn onze installateurs  VCA gecertificeerd. Zo garanderen wij dat u van adviesgesprek tot installatie weet dat alles met zorg wordt afgehandeld.  

Meer weten? Neem dan contact op met onze Salesmanager Roy Spetter 

Advies

Hoogwaardig technisch advies

Slim investeren

Slim ontwerp, optimaal rendement

Duurzaam

Echt duurzame producten

Kwaliteit

Kwaliteit in materiaal, levering en nazorg

Erkende installateurs

Persoonlijke aanpak

Binnen 1 dag gemonteerd