Bedrijf verduurzamen

Persoonlijk advies!

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze experts.

Plan een gratis adviesgesprek
Op naar een groene toekomst

Zakelijk met gemak naar 0

Peeters Duurzaam helpt bedrijven te verduurzamen en te besparen op de energienota. Dat doen we door het installeren van zonnepanelen, batterijen, warmtepompen en laadstations.

Hierdoor verbruik je zakelijk minder energie en ben je dus minder afhankelijk van fluctuaties op de energiemarkt. Daarbij is het rendement op investeringen in verduurzaming van panden hoog. Het pand stijgt in waarde en de energienota daalt. Peeters Duurzaam maakt de huidige situatie inzichtelijk en komt met een persoonlijk advies voor slimme besparing. Dat doen we voornamelijk in de regio Oost-Brabant en Noord-Limburg.

Zakelijk met gemak naar 0 noemen we dat.

Persoonlijk adviesgesprek inplannenContact opnemen
Image

Zakelijk verduurzamen loont

De belangrijkste reden voor bedrijven om te verduurzamen? Het loont. Bedrijven investeren in het verduurzamen van het bedrijfspand halen een hoog rendement. Dat rendement ligt normaal gesproken boven de 10%. Energie is -afhankelijk van het type bedrijf- namelijk een aanzienlijke kostenpost. Die kan met slimme technische oplossingen structureel worden verlaagd. Daarnaast stijgt de waarde van een energiearm pand.

Bij Peeters Duurzaam is elk advies persoonlijk, afgestemd op jouw wensen, ambities en situatie.

Case Auto Heurkens
Samen werken aan duurzaamheid

Samen met onze partners, jouw bedrijf duurzaam

Bij Peeters Duurzaam werken we samen voor een groenere toekomst. Met partners streven we naar duurzame projecten die de wereld verbeteren. Samen zetten we stappen naar een schonere toekomst.

Bekijk hoe wij je bedrijfspand verduurzamen

Een groener bedrijf

Neem contact op en verduurzaam je bedrijf

Onze duurzaamheidsexpert Quido denkt graag met je mee over de duurzaamheidsoplossingen die geschikt zijn voor jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Plan een adviesgesprek
Image
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Onze projecten

Start vandaag

Ook jouw bedrijf verduurzamen?

Ben jij klaar om te vergroenen? Neem vandaag nog contact met ons op en we leggen je graag vrijblijvend uit hoe jij je bedrijf en pand kunt verduurzamen om zo je energierekening te verlagen en bij te dragen aan een betere wereld.

Neem contact op

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Onze certificeringen

Image
Image
Image