Direct contact? Bel ons of stuur een mail naar info@peetersduurzaam.nl

Zonnepanelen Helmond

Persoonlijk advies!

Plan een gratis consult in met één van onze zonnepaneel experts.

Zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand in Helmond?

Overweegt u om uw huis of bedrijfspand in Helmond te verduurzamen en zo tegelijkertijd kosten te besparen? Het installeren van zonnepanelen is dan een uitstekende oplossing. Bij Peeters Duurzaam hebben we veel ervaring in het leveren en installeren van hoogwaardige zonnepanelen in Helmond.

zonnepanelen-helmond-eigen-woning-dak-installeren

Waarom kiezen voor zonnepanelen?​

Zonnepanelen zijn niet alleen duurzaam en goed voor het milieu, maar ook een slimme investering voor uw woning in Helmond. Het opwekken van uw eigen energie met zonnepanelen zal resulteren in besparingen op uw energierekening en verhoogt de waarde van uw huis.

Waardestijging

Met het plaatsen van zonnepanelen investeert u. Met zonnepanelen wordt uw huis of bedrijfspand meer waard.

Minder CO2 uitstoot​

Voor het opwekken van stroom met zonne-energie heeft u geen fossiele brandstoffen nodig. Hierdoor komen er ook geen broeikasgassen vrij.

Besparing

Dankzij zonnepanelen hoef je minder stroom af te nemen bij je energiemaatschappij. Hierdoor ben je minder afhankelijk van fluctuerende energieprijzen.

Is mijn dak in Helmond geschikt voor zonnepanelen?

U wilt misschien weten of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Wij kunnen u verzekeren dat zonnepanelen op elk daktype kunnen worden geïnstalleerd. Maar de prestaties van zonnepanelen kunnen worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals de hoek en de richting van uw dak. Wij geven u deskundig advies en helpen u de beste optie te kiezen die bij uw situatie past.

Waarom kiezen voor Peeters Duurzaam?

Bij Peeters Duurzaam staat duurzaamheid centraal. Wij werken alleen met de beste zonnepanelen en bieden uitgebreide garantie op onze producten.

Onze experts hebben jarenlange ervaring en zijn erkend door InstallQ, VCA Certificering en Holland Solar. Wij bieden u deskundig advies en zorgen ervoor dat u de juiste beslissing neemt voor uw woning en portemonnee.

Waarmee kunnen wij je mee helpen?

Onze diensten

Peeters Duurzaam biedt een compleet pakket aan op het gebied van zonne-energie, waaronder installatie, onderhoud en reparatie. Wij garanderen dat uw zonnepanelen optimaal presteren en dat u het maximale rendement behaalt uit uw investering. Wij bieden u transparante prijzen en flexibele betalingsmogelijkheden.

Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor laadpalen voor uw elektrische auto én voor warmtepompboilers. Zo kunt u uw eigen duurzaam opgewekte stroom direct inzetten voor andere duurzame oplossingen.

zonnepanelen-helmond-installeren-1024x683

Duurzaamheid in de gemeente Helmond

De gemeente Helmond heeft zichzelf als doel gesteld om volledig klimaatneutraal te zijn in 2030.

  • Duurzame energie in plaats van fossiele brandstoffen;
  • Minder energie gebruiken;
  • Vergroenen van gebouwde omgeving;
  • Zelf het goede voorbeeld geven.

Om dit ambitieuze doel te behalen zet de gemeente onder andere in op zonnepanelen. De gemeente Helmond motiveert haar inwoners op verschillende manieren om mee te doen met het verduurzamen van deze gemeente.

Ook uw huis of bedrijf in Helmond verduurzamen?

Wilt u besparen en bijdragen aan duurzaamheid? Neem contact op voor een adviesgesprek over zonnepanelen. Peeters Duurzaam biedt betrouwbare verduurzaming van uw huis of bedrijfspand.

Neem contact op

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ervaring van onze klanten

Hoor het van onze klanten

Via Peeters Duurzaam hebben we zonnepanelen laten leggen. We zijn uiterst tevreden over de communicatie, dienstverlening en oplevering. Een aantal maanden na oplevering bleek er iets mis te zijn met de omvormer, en die werd meteen netjes omgewisseld zonder extra kosten. Aanrader!
Thijs Verberne
Vakkundig bedrijf met goede monteur die levert wat ze beloven. Alles netjes geïnstalleerd volgens de normen en met goede kwaliteit materiaal.
Rens Raijmakers
We zijn uitermate tevreden over de installatie en het het nakomen van gemaakte afspraken. Toch een tip: Er komen 5 mensen installeren en zou tóch plezierig zijn als er één iemand bij is die Nederlands spreekt. Er zijn altijd wel wat vragen over en weer en dat communiceert wat gemakkelijker. Verder alle lof.👌🏻
Bert Rutten

Erkende installateurs

Persoonlijke aanpak

Binnen 1 dag gemonteerd