Zonnepanelen Heythuysen

Persoonlijk advies!

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze experts.

Plan een gratis adviesgesprek
Energieoplossingen voor Heythuysen

Zonnepanelen op je woning of bedrijfspand in Heythuysen?

Besparen op je energierekening en bijdragen aan een duurzamere toekomst? Laat dan zonnepanelen installeren op je woning of bedrijfspand in Heythuysen of elders in de gemeente Leudal.

Peeters Duurzaam uit Nederweert heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het leveren en installeren van hoogwaardige zonnepanelen. Zo komen we ook regelmatig in Heythuysen. Misschien heb je ons recent nog aan het werk gezien in de Burgemeester Geurtslaan of in het Veld.

De zonnepanelen combineren we steeds vaker met andere slimme oplossingen zoals een warmtepomp, thuisbatterijen en een laadstation voor een elektrische auto.

Persoonlijk adviesgesprek
Image
Met gemak naar 0

Kiezen voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een duurzame investering voor je woning in Heythuysen. Niet alleen draag je bij aan een beter milieu door zelf groene energie op te wekken, je bespaart ook op je energierekening. Zeker als je zonnepanelen combineert met andere duurzame oplossingen. Ook dragen zonnepanelen positief bij aan de waarde van de woning.

Our Advantages
Waardestijging

Met het plaatsen van zonnepanelen investeer je. De woning of het bedrijfspand wordt meer waard.

Our Advantages
Duurzame keuze

Met zonnepanelen bespaar je jaarlijks ongeveer 1500kg CO2 uitstoot vergeleken met fosiele brandstof.

Our Advantages
Besparing op de energienota

Dankzij zonnepanelen hoef je minder stroom af te nemen bij je energiemaatschappij. Hierdoor ben je minder afhankelijk van fluctuerende energieprijzen.

Zonnepanelen plaatsen in Heythuysen

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Overweeg je om zonnepanelen te installeren, maar weet je niet zeker of je dak daar welk geschikt voor is? Bij Peeters Duurzaam adviseren wij je graag over de mogelijkheden.

In principe kunnen zonnepanelen op elk type dak worden geplaatst, of het nu plat of schuin is. De opbrengst van de zonnepanelen is afhankelijk van de richting van het dak en andere factoren. We geven je graag eerlijk advies zodat je vooraf precies weet wat je kunt verwachten in jouw specifieke situatie. Hiervoor komen we graag persoonlijk bij je langs.

Plan online een adviesgesprek
Image
Ontdek onze aanpak

Slim kiezen voor Peeters Duurzaam

Bij Peeters Duurzaam hechten we veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. We gebruiken alleen hoogwaardige zonnepanelen en bieden uitgebreide garanties op onze producten. Met onze jarenlange ervaring in de zonne-energiebranche kunnen we je deskundig advies geven over de mogelijkheden die bij jouw specifieke situatie passen. Onze monteurs zijn opgeleid en hebben officieel erkende certificaten. We zijn ook aangesloten Holland Solar, InstallQ en VCA-gecertificeerd.

Online afspraak plannen
Image
Met gemak naar 0

Duurzame oplossingen

Peeters Duurzaam biedt een volledig pakket aan op het gebied van zonne-energie, inclusief advies, installatie en service. We zorgen ervoor dat je zonnepanelen optimaal werken en dat je het hoogste rendement uit je investering haalt. Bovendien zijn onze tarieven scherp en zijn we altijd transparant over de kosten transparant.

Persoonlijk adviesgesprek

Behalve zonnepanelen installeert Peeters Duurzaam ook hybride warmtepompen, laadstations voor elektrische auto’s en thuisbatterijen. Zo kun je je eigen duurzaam opgewekte stroom direct inzetten voor andere duurzame oplossingen.

Samen op weg

Duurzaamheid in de gemeente Leudal

De gemeente Leudal vindt het ontzettend belangrijk om haar steentje bij te dragen aan de energietransitie. De gemeente zet dan ook in op: “maximale energiebesparing, maximaal gebruik van duurzame energie en het in hoog tempo beperken van het gebruik van fossiele brandstoffen.” Een van de manieren om dit te bereiken volgens de gemeente is “zonnepanelen op alle daken”. Via de website duurzaamleudal.nl adviseert de gemeente haar inwoners.

Online een afspraak maken
Image

Start vandaag

Ook je huis of bedrijf in Heythuysen verduurzamen?

Wil je graag meer informatie over zonnepanelen voor je woning in Heythuysen of elders in Leudal? Neem dan vrijblijvend contact op met Peeters Duurzaam. Onze specialisten helpen je graag verder en geven je een persoonlijk advies op maat.

Neem contact op

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Certificeringen zonnepanelen

Image
Image
Image