Direct contact? Bel ons of stuur een mail naar info@peetersduurzaam.nl

Zonnepanelen Heythuysen

Persoonlijk advies!

Plan een gratis consult in met één van onze zonnepaneel experts.

Zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand in Heythuysen?

Wilt u graag besparen op uw energierekening en bijdragen aan een duurzamere toekomst? Overweeg dan om zonnepanelen te laten installeren op uw woning of bedrijfspand in Heythuysen of elders in de gemeente Leudal. Bij Peeters Duurzaam hebben we jarenlange ervaring in het leveren en installeren van hoogwaardige zonnepanelen.

Waarom kiezen voor zonnepanelen?​

Zonnepanelen zijn een duurzame investering voor uw woning in Heythuysen. Niet alleen draagt u bij aan een beter milieu door zelf groene energie op te wekken, u bespaart ook op uw energierekening. Bovendien wordt de waarde van uw woning verhoogd met een energiezuinigere woning.

Waardestijging

Met het plaatsen van zonnepanelen investeert u. Met zonnepanelen wordt uw huis of bedrijfspand meer waard.

Minder CO2 uitstoot​

Voor het opwekken van stroom met zonne-energie heeft u geen fossiele brandstoffen nodig. Hierdoor komen er ook geen broeikasgassen vrij.

Besparing

Dankzij zonnepanelen hoef je minder stroom af te nemen bij je energiemaatschappij. Hierdoor ben je minder afhankelijk van fluctuerende energieprijzen.

Is mijn dak in Heythuysen geschikt voor zonnepanelen?

Als u zich afvraagt of uw dak geschikt is voor zonnepanelen, dan kunnen we u geruststellen. Zonnepanelen kunnen op elk type dak worden geplaatst, of het nu plat of schuin is. We kunnen u echter adviseren over hoe de opbrengst van de zonnepanelen kan worden beïnvloed door de richting van uw dak. We geven u eerlijk advies, zodat u goed geïnformeerd bent over wat u kunt verwachten in uw situatie.

Waarom kiezen voor Peeters Duurzaam?

Bij Peeters Duurzaam hechten we veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. We gebruiken alleen hoogwaardige zonnepanelen en bieden uitgebreide garanties op onze producten. Met onze jarenlange ervaring in de zonne-energiebranche kunnen we u deskundig advies geven over de mogelijkheden die bij uw specifieke situatie passen.

Onze monteurs zijn opgeleid en hebben officieel erkende certificaten. We zijn ook aangesloten bij Holland Solar, InstallQ en zijn we VCA gecertificeerd.

zonnepanelen-heythuysen-waarom-peeters-duurzaam-10-jaar
Waarmee kunnen wij je mee helpen?

Onze diensten

Peeters Duurzaam biedt een volledig pakket aan op het gebied van zonne-energie, inclusief advies, installatie en service. We zorgen ervoor dat uw zonnepanelen optimaal werken en dat u het hoogste rendement uit uw investering haalt. Bovendien zijn onze tarieven scherp en transparant over de kosten.

Naast zonnepanelen bieden wij ook laadpalen  voor uw elektrisch voertuig en warmtepompboilers aan. Zo kunt u de opgewekte stroom van uw zonnepanelen direct inzetten voor duurzame oplossingen als het opladen van uw elektrische auto of voor het verwarmen van uw water!

Duurzaamheid in de gemeente Leudal

De gemeente Leudal vindt het ontzettend belangrijk om haar steentje bij te dragen aan de energietransitie. De gemeente zet dan ook in op: “maximale energiebesparing, maximaal gebruik van duurzame energie en het in hoog tempo beperken van het gebruik van fossiele brandstoffen.”

Een van de manieren om dit te bereiken volgens de gemeente is “zonnepanelen op alle daken“. Via de website duurzaamleudal.nl adviseert de gemeente haar inwoners.

Ook uw huis of bedrijf in Heythuysen verduurzamen?

Wilt u graag meer informatie over zonnepanelen voor uw woning in Heythuysen of elders in Leudal? Neem dan vrijblijvend contact op met Peeters Duurzaam. Onze specialisten helpen u graag verder en geven u een persoonlijk advies op maat.

Neem contact op

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ervaring van onze klanten

Hoor het van onze klanten

Via Peeters Duurzaam hebben we zonnepanelen laten leggen. We zijn uiterst tevreden over de communicatie, dienstverlening en oplevering. Een aantal maanden na oplevering bleek er iets mis te zijn met de omvormer, en die werd meteen netjes omgewisseld zonder extra kosten. Aanrader!
Thijs Verberne
Vakkundig bedrijf met goede monteur die levert wat ze beloven. Alles netjes geïnstalleerd volgens de normen en met goede kwaliteit materiaal.
Rens Raijmakers
We zijn uitermate tevreden over de installatie en het het nakomen van gemaakte afspraken. Toch een tip: Er komen 5 mensen installeren en zou tóch plezierig zijn als er één iemand bij is die Nederlands spreekt. Er zijn altijd wel wat vragen over en weer en dat communiceert wat gemakkelijker. Verder alle lof.👌🏻
Bert Rutten

Erkende installateurs

Persoonlijke aanpak

Binnen 1 dag gemonteerd