Direct contact? Bel ons of stuur een mail naar info@peetersduurzaam.nl

Zonnepanelen Roermond

Persoonlijk advies!

Plan een gratis consult in met één van onze zonnepaneel experts.

Zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand in Roermond?

Wilt u graag besparen op uw energierekening en bijdragen aan een duurzamere toekomst? Overweeg dan om Zonnepanelen te laten installeren op uw woning in Roermond. Bij Peeters Duurzaam hebben we jarenlange ervaring in het leveren en installeren van hoogwaardige zonnepanelen.

Waarom kiezen voor zonnepanelen?​

Zonnepanelen zijn een slimme investering voor uw huis. Niet alleen verhoogt u de waarde van uw woning, maar zijn zonnepanelen ook een duurzame en milieuvriendelijke investering voor uw woning in Roermond. Met zonnepanelen wekt u uw eigen groene energie op en bespaart u op uw energierekening.

Bovendien verhoogt u de waarde van uw woning en draagt u bij aan een duurzame toekomst. 

Waardestijging

Met het plaatsen van zonnepanelen investeert u. Met zonnepanelen wordt uw huis of bedrijfspand meer waard.

Minder CO2 uitstoot​

Voor het opwekken van stroom met zonne-energie heeft u geen fossiele brandstoffen nodig. Hierdoor komen er ook geen broeikasgassen vrij.

Besparing

Dankzij zonnepanelen hoef je minder stroom af te nemen bij je energiemaatschappij. Hierdoor ben je minder afhankelijk van fluctuerende energieprijzen.

Is mijn dak in Valkenswaard geschikt voor zonnepanelen?

Twijfelt u of uw dak wel geschikt is voor zonnepanelen? Maakt u zich geen zorgen! Ongeacht het type dak dat u heeft, plat of schuin, kunnen zonnepanelen erop worden geplaatst. Let wel op dat de opbrengst kan worden beïnvloed door de richting van het dak. Wij zullen u eerlijk advies geven, zodat u precies weet wat u kunt verwachten in uw situatie.

Waarom kiezen voor Peeters Duurzaam?

Peeters Duurzaam is uw ideale partner in zonne-energie. Wij zijn gericht op kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij werken alleen met hoogwaardige zonnepanelen en bieden uitgebreide garantie op onze producten. Dankzij onze jarenlange ervaring in de zonne-energiebranche kunnen wij u deskundig adviseren over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie. Onze ervaren monteurs zijn opgeleid en beschikken over officieel erkende certificaten. Wij zijn aangesloten bij Holland Solar, InstallQ en zijn VCA gecertificeerd.

Waarmee kunnen wij je mee helpen?

Onze diensten

Bij Peeters Duurzaam bieden we een totaalpakket aan op het gebied van zonne-energie. Van advies tot installatie en service. We zorgen ervoor dat uw zonnepanelen optimaal functioneren en dat u het maximale rendement behaalt uit uw investering. Bovendien bieden we scherpe tarieven en zijn we transparant over de kosten.

Naast zonnepanelen bieden wij ook laadpalen  voor uw elektrisch voertuig en warmtepompen aan. Zo kunt u de opgewekte stroom van uw zonnepanelen ook inzetten voor het opladen van uw elektrische auto of voor het duurzaam verwarmen van uw water!

Duurzaamheid in de gemeente Roermond

Ook de gemeente Roermond neemt duurzaamheid erg serieus. Uiterlijk in 2050 moeten woningen en gebouwen in de gemeente aardgasvrij zijn.

  • circulaire maatschappij
  • biodiversiteit
  • klimaatadaptatie
  • energietransitie

Energiebesparing staat hoog op de agenda, en een zeer belangrijk hulpmiddel hierbij zijn de zonnepanelen. Dit is dan ook hét middel wat de gemeente Roermond op korte termijn al zoveel mogelijk in wilt zetten.

Ook uw huis of bedrijf in Roermond verduurzamen?

Wilt u graag meer informatie over zonnepanelen voor uw woning in Roermond? Neem dan vrijblijvend contact op met Peeters Duurzaam. Onze specialisten helpen u graag verder en geven u een persoonlijk advies op maat.

Neem contact op

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ervaring van onze klanten

Hoor het van onze klanten

Via Peeters Duurzaam hebben we zonnepanelen laten leggen. We zijn uiterst tevreden over de communicatie, dienstverlening en oplevering. Een aantal maanden na oplevering bleek er iets mis te zijn met de omvormer, en die werd meteen netjes omgewisseld zonder extra kosten. Aanrader!
Thijs Verberne
Vakkundig bedrijf met goede monteur die levert wat ze beloven. Alles netjes geïnstalleerd volgens de normen en met goede kwaliteit materiaal.
Rens Raijmakers
We zijn uitermate tevreden over de installatie en het het nakomen van gemaakte afspraken. Toch een tip: Er komen 5 mensen installeren en zou tóch plezierig zijn als er één iemand bij is die Nederlands spreekt. Er zijn altijd wel wat vragen over en weer en dat communiceert wat gemakkelijker. Verder alle lof.👌🏻
Bert Rutten

Erkende installateurs

Persoonlijke aanpak

Binnen 1 dag gemonteerd