Zonnepanelen Roermond

Persoonlijk advies!

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze experts.

Plan een gratis adviesgesprek
Energieoplossingen voor Roermond

Zonnepanelen op je woning of bedrijfspand in Roermond?

Wil je graag besparen op je energierekening en bijdragen aan een duurzamere toekomst? Overweeg dan om zonnepanelen te laten installeren op je woning in Roermond. Bij Peeters Duurzaam hebben we jarenlange ervaring in het leveren en installeren van hoogwaardige zonnepanelen.

Gratis adviesgesprek
Image
Besparing in één keuze

Waarkom kiezen voor zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn een slimme investering voor je huis. Niet alleen verhoog je de waarde van je woning, maar zonnepanelen zijn ook een duurzame en milieuvriendelijke investering voor je woning in Roermond. Met zonnepanelen wek je je eigen groene energie op en bespaar je op je energierekening. Bovendien verhoog je de waarde van je woning en draag je bij aan een duurzame toekomst.

Our Advantages
Waardestijging

Met het plaatsen van zonnepanelen investeer je. Met zonnepanelen wordt je huis of bedrijfspand meer waard.

Our Advantages
Minder CO2 uitstoot

Voor het opwekken van stroom met zonne-energie heb je geen fossiele brandstoffen nodig. Hierdoor komen er ook geen broeikasgassen vrij.

Our Advantages
Besparing

Dankzij zonnepanelen hoef je minder stroom af te nemen bij je energiemaatschappij. Hierdoor ben je minder afhankelijk van fluctuerende energieprijzen.

Zonnepanelen plaatsen in Roermond

Is mijn dak in Roermond geschikt voor zonnepanelen?

Twijfel je of je dak wel geschikt is voor zonnepanelen? Maak je geen zorgen! Ongeacht het type dak dat je hebt, plat of schuin, kunnen zonnepanelen erop worden geplaatst. Let wel op dat de opbrengst kan worden beïnvloed door de richting van het dak. Wij zullen je eerlijk advies geven, zodat je precies weet wat je kunt verwachten in jouw situatie.

Contact opnemen
Image
Ontdek onze aanpak

Waarom kiezen voor Peeters Duurzaam?

Peeters Duurzaam is je ideale partner in zonne-energie. Wij zijn gericht op kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij werken alleen met hoogwaardige zonnepanelen en bieden uitgebreide garantie op onze producten. Dankzij onze jarenlange ervaring in de zonne-energiebranche kunnen wij je deskundig adviseren over de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie. Onze ervaren monteurs zijn opgeleid en beschikken over officieel erkende certificaten. Wij zijn aangesloten bij Holland Solar, InstallQ en VCA-gecertificeerd.

Contact opnemen
Image
Waarmee kunnen wij je mee helpen?

Onze diensten

Bij Peeters Duurzaam bieden we een totaalpakket aan op het gebied van zonne-energie. Van advies tot installatie en service. We zorgen ervoor dat je zonnepanelen optimaal functioneren en dat je het maximale rendement behaalt uit je investering. Bovendien bieden we scherpe tarieven en zijn we transparant over de kosten.

Gratis adviesgesprek

Naast zonnepanelen bieden wij ook laadpalen voor je elektrisch voertuig en warmtepompen aan. Zo kun je de opgewekte stroom van je zonnepanelen ook inzetten voor het opladen van je elektrische auto of voor het duurzaam verwarmen van je water!

Samen op weg

Duurzaamheid in gemeente Roermond

Ook de gemeente Roermond neemt duurzaamheid erg serieus. Uiterlijk in 2050 moeten woningen en gebouwen in de gemeente aardgasvrij zijn. – Circulaire maatschappij – Biodiversiteit – Klimaatadaptatie – Energietransitie Energiebesparing staat hoog op de agenda, en een zeer belangrijk hulpmiddel hierbij zijn de zonnepanelen. Dit is dan ook hét middel wat de gemeente Roermond op korte termijn al zoveel mogelijk wilt inzetten.

Contact opnemen
Image

Start vandaag

Ook je huis of bedrijf in Roermond verduurzamen?

Wil je graag meer informatie over zonnepanelen voor je woning in Roermond? Neem dan vrijblijvend contact op met Peeters Duurzaam. Onze specialisten helpen je graag verder en geven je een persoonlijk advies op maat.

Neem contact op

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Certificeringen zonnepanelen

Image
Image
Image