Warmtepomp Helmond

Persoonlijk advies!

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze experts.

Plan een gratis adviesgesprek
Comfortabel wonen en werken

Een warmtepomp voor je woning in Helmond

Een warmtepomp verbetert niet alleen het comfort in je woning, maar helpt je ook om tot wel 70 procent op je gasverbruik te besparen. Peeters Duurzaam, gevestigd in Eindhoven, biedt advies en installatiediensten voor warmtepompen waardoor je duurzaam en comfortabel kunt wonen en werken.

Adviesgesprek inplannen
Image
Met gemak naar 0

Slim kiezen voor een warmtepomp

Een warmtepomp onttrekt warmte aan de buitenlucht en voert deze toe aan het verwarmingssysteem van je huis. Dit systeem werkt zonder het gebruik van fossiele brandstoffen, waardoor je woning op een ecologisch verantwoorde manier wordt verwarmd. Dit draagt tevens bij aan de bescherming van ons milieu.

Our Advantages
Waardestijging

Het installeren van een warmtepomp is een investering in je woning. Het verbetert het energielabel, wat bijdraagt aan een verhoging van de waarde van het pand.

Our Advantages
Minder CO2 uitstoot

Door te verwarmen met een warmtepomp worden geen fossiele brandstoffen gebruikt, waardoor er geen broeikasgassen vrijkomen.

Our Advantages
Besparing

Het gebruik van een warmtepomp vermindert je afhankelijkheid van gas, waardoor je minder vatbaar bent voor schommelingen in energieprijzen.

Warmtepomp installeren in Helmond

Duurzaam advies op maat

Verschillende soorten warmtepompen, waaronder hybride en volledig elektrische modellen, zijn beschikbaar op de markt. Het is belangrijk om het vermogen correct af te stemmen op jouw behoeften voor de beste efficiëntie. Ben je benieuwd welke warmtepomp het beste bij jouw woning past? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in. We komen bij je thuis om je persoonlijk te adviseren over de meest geschikte warmtepomp voor jouw situatie.

Adviesgesprek
Image
Ontdek onze aanpak

Waarom kiezen voor Peeters Duurzaam?

Bij Peeters Duurzaam staat kwaliteit voorop. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige warmtepompen en bieden uitgebreide garantie op onze producten. Met onze ervaring in de warmtetechniek kunnen wij je deskundig advies geven over de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie. Onze monteurs zijn opgeleid en beschikken over officieel erkende certificaten. Wij zijn onder andere als bedrijf InstallQ en VCA-gecertificeerd

Advies over warmtepomp
Image
Waarmee kunnen wij je helpen?

Met gemak naar 0

Peeters Duurzaam biedt een compleet pakket aan op het gebied van zonne-energie. Wij verzorgen advies, installatie en service, zodat je zonnepanelen optimaal functioneren en je het maximale rendement behaalt uit je investering. Wij hanteren scherpe tarieven en zijn transparant over de kosten.

Gratis adviesgesprek

Daarnaast bieden we ook zonnepanelen, laadstations en batterijen aan waarmee een woning nog verder kan worden verduurzaamd. Zo dragen we bij aan een duurzamere werk- en leefomgeving in Helmond.

Start vandaag

Ook je huis of bedrijf in Helmond verduurzamen?

Ben je er klaar voor om je energierekening omlaag te brengen en je steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst? Neem dan vrijblijvend contact op met Peeters Duurzaam. Onze specialisten geven je graag persoonlijk advies op maat en helpen je verder.

Neem contact op

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Certificeringen zonnepanelen

Image
Image