Warmtepomp Heythuysen

Persoonlijk advies!

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze experts.

Plan een gratis adviesgesprek
Comfortabel wonen en werken

Een warmtepomp van je installateur uit Heythuysen

Door te kiezen voor een warmtepomp verbeter je niet alleen het comfort in je woning, maar bespaar je ook tot wel 70 procent op je gasverbruik. Peeters Duurzaam is jouw adviseur en installateur voor warmtepompen in Heythuysen, waardoor je comfortabel en duurzaam kunt leven en werken.

Adviesgesprek inplannen
Image
Met gemak naar 0

Slim kiezen voor een warmtepomp

Een warmtepomp trekt warmte uit de buitenlucht en geeft deze af aan het afgiftesysteem van de woning. Hiervoor zijn geen fossiele brandstoffen voor nodig waardoor de woning op een schone manier wordt verwarmd. Daarbij draag je bij aan het behoud van het milieu.

Our Advantages
Waardestijging

Met de installatie van een warmtepomp doe je een investering in je huis die het energielabel verbetert en daarmee ook de waarde van je woning verhoogt.

Our Advantages
Minder CO2 uitstoot

Een warmtepomp verwarmt je woning zonder het gebruik van fossiele brandstoffen, waardoor er geen broeikasgassen vrijkomen.

Our Advantages
Besparing

Door een warmtepomp te gebruiken, verlaag je je gasverbruik aanzienlijk. Dit maakt je minder afhankelijk van de schommelende prijzen van energie.

Warmtepomp installeren in Heythuysen

Duurzaam advies op maat

Helaas is niet iedere woning geschikt voor een warmtepomp. Maar gelukkig zijn er verschillende type warmtepompen om te installeren. Bijvoorbeeld een hybride warmtepomp of een warmtepompboiler. Wil je weten welke woning het beste bij jouw woning past? Neem dan contact met ons op. Wij geven je eerlijk advies over de mogelijkheden, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Adviesgesprek
Image
Ontdek onze aanpak

Waarom kiezen voor Peeters Duurzaam?

Bij Peeters Duurzaam staat kwaliteit voorop. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige warmtepompen en bieden uitgebreide garantie op onze producten. Met onze ervaring in de warmtetechniek kunnen wij je deskundig advies geven over de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie. Onze monteurs zijn opgeleid en beschikken over officieel erkende certificaten. Wij zijn onder andere als bedrijf InstallQ en VCA-gecertificeerd

Advies over warmtepomp
Image
Waarmee kunnen wij je helpen?

Met gemak naar 0

Peeters Duurzaam biedt een allesomvattende aanpak voor het verduurzamen van zowel residentiële als commerciële panden. Naast het installeren van warmtepompen voorzien we ook in zonnepanelen, thuisbatterijen en laadstations voor elektrische voertuigen, zodat je comfortabel kunt leven en werken terwijl je jouw energiekosten minimaliseert.

Gratis adviesgesprek

Daarnaast bieden we ook zonnepanelen, laadstations en batterijen aan waarmee een woning nog verder kan worden verduurzaamd. Zo dragen we bij aan een duurzamere werk- en leefomgeving in Heythuysen.

Start vandaag

Ook je huis of bedrijf in Heythuysen verduurzamen?

Ben je er klaar voor om je energierekening omlaag te brengen en je steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst? Neem dan vrijblijvend contact op met Peeters Duurzaam. Onze specialisten geven je graag persoonlijk advies op maat en helpen je verder.

Neem contact op

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Certificeringen zonnepanelen

Image
Image