Warmtepomp Weert

Persoonlijk advies!

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze experts.

Plan een gratis adviesgesprek
Comfortabel wonen en werken

Een warmtepomp van je installateur uit Weert

Door te kiezen voor een warmtepomp verbeter je niet alleen het comfort in je woning, maar bespaar je ook tot wel 70 procent op je gasverbruik. Peeters Duurzaam is jouw adviseur en installateur voor warmtepompen in Weert, waardoor je comfortabel en duurzaam kunt leven en werken.

Adviesgesprek inplannen
Image
Met gemak naar 0

Slim kiezen voor een warmtepomp

Een warmtepomp onttrekt warmte aan de buitenlucht en voert deze toe aan het verwarmingssysteem van je huis. Dit proces verloopt zonder het gebruik van fossiele brandstoffen, waardoor je woning op een milieuvriendelijke manier verwarmd wordt. Zo lever je ook een bijdrage aan het milieu.

Our Advantages
Waardestijging

Met het installeren van een warmtepomp investeer je in je woning. Het energielabel verbetert waardoor de woningwaarde stijgt.

Our Advantages
Minder CO2 uitstoot

Voor het verwarmen met een warmtepomp zijn geen fossiele brandstoffen nodig. Hierdoor komen er geen broeikasgassen vrij.

Our Advantages
Besparing

Met een warmtepomp hoef je minder gas af te nemen bij de energiemaatschappij. Hierdoor ben je minder afhankelijk van fluctuerende energieprijzen.

Warmtepomp installeren in Weert

Duurzaam advies op maat

Helaas is niet iedere woning geschikt voor een warmtepomp. Maar gelukkig zijn er verschillende type warmtepompen om te installeren. Bijvoorbeeld een hybride warmtepomp of een warmtepompboiler. Wil je weten welke woning het beste bij jouw woning past? Neem dan contact met ons op. Wij geven je eerlijk advies over de mogelijkheden, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Adviesgesprek
Image
Ontdek onze aanpak

Waarom kiezen voor Peeters Duurzaam?

Bij Peeters Duurzaam staat kwaliteit voorop. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige warmtepompen en bieden uitgebreide garantie op onze producten. Met onze ervaring in de warmtetechniek kunnen wij je deskundig advies geven over de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie. Onze monteurs zijn opgeleid en beschikken over officieel erkende certificaten. Wij zijn onder andere als bedrijf InstallQ en VCA-gecertificeerd

Advies over warmtepomp
Image
Waarmee kunnen wij je helpen?

Met gemak naar 0

Peeters Duurzaam hanteert een integrale methode om zowel woonhuizen als bedrijfspanden te verduurzamen. We installeren niet alleen warmtepompen, maar zorgen ook voor zonnepanelen, thuisbatterijen en oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Dit stelt je in staat om zowel comfortabel te wonen als efficiënt te werken, terwijl je de energiekosten verlaagt.

Gratis adviesgesprek

Daarnaast bieden we ook zonnepanelen, laadstations en batterijen aan waarmee een woning nog verder kan worden verduurzaamd. Zo dragen we bij aan een duurzamere werk- en leefomgeving in Weert.

Start vandaag

Ook je huis of bedrijf in Weert verduurzamen?

Ben je er klaar voor om je energierekening omlaag te brengen en je steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst? Neem dan vrijblijvend contact op met Peeters Duurzaam. Onze specialisten geven je graag persoonlijk advies op maat en helpen je verder.

Neem contact op

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Certificeringen zonnepanelen

Image
Image