Warmtepomp Nederweert

Persoonlijk advies!

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze experts.

Plan een gratis adviesgesprek
Comfortabel wonen en werken

Een warmtepomp van je installateur uit Nederweert

Met een warmtepomp verhoog je het comfort en bespaar je tegelijkertijd zo’n 70 procent op je gasverbruik. Peeters Duurzaam uit Nederweert adviseert en installeert warmtepompen zodat jij comfortabel en duurzaam kunt wonen en werken.

Adviesgesprek inplannen
Image
Met gemak naar 0

Slim kiezen voor een warmtepomp

Een warmtepomp trekt warmte uit de buitenlucht en geeft deze af aan het afgiftesysteem van de woning. Hiervoor zijn geen fossiele brandstoffen voor nodig waardoor de woning op een schone manier wordt verwarmd. Daarbij draag je bij aan het behoud van het milieu.

Our Advantages
Waardestijging

Met het installeren van een warmtepomp investeer je in je woning. Het energielabel verbetert waardoor de woningwaarde stijgt.

Our Advantages
Minder CO2 uitstoot

Een warmtepomp bespaart tijdens het gebruik veel energie en zorgt voor veel minder CO2-uitstoot dan een gasgestookte cv-ketel.

Our Advantages
70% Besparing

Met een warmtepomp bespaar je zo’n 70% op je gasverbruik. Ook ontvang je subsidie bij de aanschaf.

Warmtepomp installeren in Nederweert

Duurzaam advies op maat

Er bestaan verschillende typen warmtepompen. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit een hybride warmtepomp of een full electric. Ook het vermogen moet je slim afstemmen op de behoefte voor een optimaal resultaat. Weten welke warmtepomp het beste bij jouw woning past? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in. Wij komen langs en geven een persoonlijk advies over de beste warmtepomp in jouw situatie.

Adviesgesprek
Image
Ontdek onze aanpak

Waarom kiezen voor Peeters Duurzaam?

Bij Peeters Duurzaam ut Nederweert staat kwaliteit voorop. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige warmtepompen en bieden uitgebreide garantie op de producten en installatie. Met meer dan 10 jaar ervaring in de warmtetechniek kunnen wij je deskundig advies geven over de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie. Onze monteurs zijn opgeleid en beschikken over officieel erkende certificaten. Wij zijn onder andere als bedrijf InstallQ en VCA-gecertificeerd.

Advies over warmtepomp
Image
Waarmee kunnen wij je helpen?

Met gemak naar 0

Peeters Duurzaam biedt een totaaloplossing voor het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden. Behalve warmtepompen installeren we ook zonnepanelen, thuisbatterijen en laadstations voor een elektrische auto. Zo kun jij comfortabel wonen en werken en ga je met gemak naar 0 op de meter.

Kiezen voor het gemak van een ervaren en lokale speler heeft het voordeel van direct persoonlijk contact. Onze collega’s zijn altijd in de buurt en komen langs voor advies, installatie en -indien nodig- service. Dat geeft een goed gevoel.

Start vandaag

Ook je huis of bedrijf in Nederweert verduurzamen?

Ben je er klaar voor om je energierekening naar 0 te brengen en je steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst? Plan dan een persoonlijk adviesgesprek. Onze specialisten geven je graag persoonlijk advies op maat en helpen je verder.

Neem contact op

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Weten dat het goed zit

Gecertificeerd installateur

Image
Image