Zonnepanelen

Persoonlijk advies!

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze experts.

Plan een gratis adviesgesprek
Met gemak naar 0

Slim besparen met zonnepanelen

Voor niets komt de zon op! Voorzie je dak daarom van zonnepanelen en geniet van gratis energie van de zon. Word geheel zelfvoorzienend in jouw energiebehoefte en krijg de energiemeter op 0. Hoe wij dit voor jou kunnen doen? Dat leggen we je natuurlijk graag uit!

Plan online een persoonlijk adviesgesprek
Image
Onze 4 stappen voor de installatie van zonnepanelen

Binnen een maand slim besparen met zonnepanelen

1. Persoonlijk adviesgesprek en schouwing

Het proces begint met een persoonlijk adviesgesprek waarbij we jouw energiebehoeften en situatie grondig analyseren. Onze experts beoordelen de optimale locatie voor de zonnepanelen en kijken hierbij naar de zoninstraling en de architectuur van jouw woning. Op basis van jouw wensen en doelen ontwerpen we een op maat gemaakt zonnepanelensysteem.

2. Duidelijke offerte

Nadat jouw doelen en wensen uitvoerig zijn besproken gaan we aan de slag met de offerte. Hierin lichten we de kosten en terugverdientijd duidelijk toe. De offerte ontvang je meestal de dag na het adviesgesprek.

3. Vakkundige montage

Zodra de offerte is goedgekeurd plannen we de installatie met je in. Dit kan vaak al binnen enkele weken. Het installeren en monteren van de zonnepanelen duurt maar 1 dag!

4. Ondersteuning en monitoring

Onze betrokkenheid eindigt niet na de installatie. We bieden voortdurende ondersteuning en monitoring om ervoor te zorgen dat jouw zonnepanelensysteem altijd optimaal presteert. Met slimme monitoringssystemen kunnen we de prestaties van jouw systeem op afstand volgen en eventuele problemen proactief aanpakken.

Peeters Duurzaam, jouw duurzame installateur

De slimste zonnepanelen op het dak

Maak gebruik van zonne-energie door zonnepanelen op je dak te installeren en profiteer van gratis duurzame energie van de zon. Bereik volledige zelfvoorziening in je energiegebruik en zie de energiemeter tot nul dalen.

Zo installeren wij 88 zonnepanelen

Geniet van de energie van de zon

Duurzame energie besparen met zonnepanelen

Plan online een adviesgesprek op een moment wat jou het beste uitkomt. Wij komen bij je langs om samen de energiebehoefte af te stemmen op jouw situatie. Zo profiteer je maximaal van zonnepanelen op jouw dak.

Persoonlijk adviesgesprek inplannen
Image
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Zonnepanelen projecten

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Peeters Duurzaam adviseert en installeert duurzame energieoplossingen waaronder zonnepanelen. Dat doen we bij particulieren, bedrijven en bij nieuwbouwprojecten. Vanuit onze vestiging in Nederweert werken we in de regio Zuidoost-Brabant en Noord-Limburg. Je kunt ons dus regelmatig aan het werk zien in bijvoorbeeld Veldhoven, Weert, Roermond en Heythuysen.

De salderingsregeling houdt in dat de elektriciteit die je aan het net levert, wordt afgetrokken van je eigen verbruik. Nu heb je vast gehoord dat deze regeling wordt afgebouwd. Hoe dit zit lees je hier

Kort gezegd zetten de panelen zonlicht om in elektriciteit. Hoe dit precies werkt lees je hier. Doordat jij zelf je stroom opwekt hoef je minder of het liefst geen stroom meer af te nemen van het stroomnet en zo bespaar je op je energierekening.

Op dit moment is er geen landelijke subsidie voor zonnepanelen, maar de overheid stimuleert de aanschaf van zonnepanelen door geen btw te heffen op de aankoop en installatie van zonnepanelen.

De opbrengst van zonnepanelen is afhankelijk van factoren als de hoeveelheid panelen, de orientatie, hellingshoek en het type zonnepaneel. Gemiddeld gezien kun je rekenen op zo’n 365 Wp (Wattpiek) per zonnepaneel. Wanneer je 10 zonnepanelen zou hebben zou je gemiddeld €1400,- per jaar kunnen besparen op je energierekening.

Een installatie van 10 zonnepanelen van A tot Z kost gemiddeld €4500,-. Echter zijn er veel zaken die van invloed kunnen zijn op de configuratie en dus de prijs. Met deze investering bespaar je gemiddeld €1400 per jaar.

Meer veelgestelde vragen over slimme energie-oplossingen

Start vandaag

Ook een dak vol zonnepanelen?

Maak een afspraak voor een adviesgesprek over zonnepanelen in onze agenda wanneer het jou het beste uitkomt. Voor alle andere vragen kun je het contactformulier gebruiken.

Stel hier je vragen

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Certificeringen zonnepanelen

Image
Image
Image