Direct contact? Bel ons of stuur een mail naar info@peetersduurzaam.nl

Zonnepanelen

Peeters Duurzaam is sinds 2013 uw vertrouwde partner voor advies en integratie van duurzame energie met behulp van zonnepanelen en laadpalen.

Particulier

Meer informatie over de werkwijze voor particuliere zonenpanelen.

Zakelijk

Meer informatie over de werkwijze voor zakelijke zonenpanelen.

Zonnepanelen van Peeters Duurzaam

Bent u klaar om te besparen?

Voor niets komt de zon op! Voorzie uw dak van zonnepanelen en geniet vangratis energie van de zon. Wordt geheel zelfvoorzienend in uw energiebehoefte en krijg de energiemeter op 0. Hoe wij dat voor u kunnen doen, leggen we graag even uit!

Video afspelen

Zonnepanelen, hoe en wat?

Hoe gaan we energie opwekken?

Dat zonnepanelen op het dak komen te liggen, mag duidelijk zijn. Maar er zijn zo veel meer aspecten die komen kijken bij het installeren van zonnepanelen. We starten bij de basis, wat is een zonnepaneel en in welke kleuren, vormen en maten zijn deze beschikbaar? En hoe gaat dit paneelzorgen voor mijn lagere energierekening?

Verschillende smaken zonnepanelen

Wij snappen maar al te goed, dat het bij zonnepanelen niet alleen maar draait om een zo laag mogelijke energierekening. Zonnepanelen hebben daarnaast ook impact op de esthetische waarde van een woning. Daarom zijn er verschillende soorten panelen, die aansluiten bij uw wensen.

Full black zonnepaneel

Tegenwoordig is een full black paneel de standaard. Deze panelen worden vaak op schuine daken gemonteerd. Dit komt door de onopvallende uitstraling dat deze panelen hebben. Ze glinsteren niet en er lopen geenzilverkleurige draden doorheen. De beste keuze voor een schuin dak.

Gecertificeerde werkwijze

De zonnepanelen waarmee wij werken zijn geteste en gecertificeerde producten van hoogwaardige kwaliteit. Zo wordt er gezorgd voor een veilige en krachtige manier van
energie opwekken.

Peeters Duurzaam is exclusief partner van Aleo. De zonnepanelen van Aleo worden geproduceerd in Duitsland en zorgen daarmee voor de meest duurzame keuze. Dit omdat de logistieke lijn een stuk korter is.

Kwaliteitsgarantie

De terugverdientijd zo kort mogelijk houden, daar draait het bij ons om. Maar daarnaast geloven wij ook in het behoud en de duurzaamheid van uw zonnepanelen. Daarom zorgen wij voor 12 jaar productgarantie en 25 jaarvermogensgarantie, zo dat er geen extra kosten hoeven worden gemaakt ende terugverdientijd zo kort mogelijk  lijft!

De omvormer

Hoe zorgen we voor bruikbare stroom?

De zonnepanelen liggen op het dak, en nu? Hoe wordt de zonne-energie bruikbaar voor alle huishoudelijke apparaten? Daar komt de omvormer bij kijken. De energie die wordt verzameld door de zonnepanelen, kunnen niet direct uw broodrooster voorzien van elektriciteit. Deze energiemoet omgezet worden naar een bruikbaar voltage voor al uw elektrische apparaten. Maar hoe doet een omvormer dat?

Net zoals bij zonnepanelen, is er ook een ruime keuze aan soortenomvormers. Iedere situatie is anders en zorgt voor een andere typeomvormer om zo het maximale uit uw zonnepanelen te halen.

Een traditionele omvormer zal dicht bij de zonnepanelen worden geplaatst, en zorgt voor de voeding van bruikbare energie voor het hele huis. Daarbij kunnen de zonnepanelen parallel of serie aan elkaar worden geschakeld. Dit heeft erg veel invloed op een dak met
schaduwvorming.

Wilt u weten welke omvormer er in uw situatie nodig is? Kom erachter tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Daarin leggen we alles uit over de omvormer en beantwoorden we al uw vragen!

Inzicht in de energieopwekking

Groene cijfertjes, daar wordt iedereen blij van.

Met de installatie van de zonnepanelen en de omvormer, krijgt u direct inzicht inde prestaties van uw zonnepanelen. Zo wordt direct duidelijk wat de exacte besparing is, cijfers in het groen, daar worden wij vrolijk van.


Alles wordt inzichtelijk gegeven in een mobiel overzicht, zo kunt u altijd en overal inzicht krijgen in uw energie opwekking en verbruik.

Veilige data

Uw data blijft veilig in het end-toendencryption systeem.

Op de zaak

Alles draadloos en via het internet verbonden, zo blijft u op de hoogte.

Meer weten over uw energieverbruik en wat dat betekent voor uw zonnepanelen installatie? Doe de besparingscheck en kom erachter wat uw terugverdientijd is. Ontvang een gratis op maat gemaakt advies voor uw situatie!

Een duurzaam energienet start bij u!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Zowel particulier als zakelijk zijn wij momenteel instaat om binnen 5 tot 7 weken te komen installeren. Maar wat gaat daar aan vooraf? Laat ons umeenemen in het proces van A tot Z. Maak eerst uw keuze, particulier of zakelijk. Dan zorgen wij voor de ideale zonnepaneleninstallatie

Particulier

Wilt u weten wat er in uw situatie mogelijk is? Wij nemen u mee in onze werkwijze. Start met het invullen van een eenvoudig formulier. Laat ons vertellen wat er te wachten staat op de weg naar het elektrisch laden van uw auto!

Zakelijk

Naast particulieren woningen, voorzien wij ook bedrijfspanden en terreinen van laadvoorzieningen. Maak van uw bedrijf een groen bedrijf, elektrisch rijden kan iedereen. Laat ons langskomen bij u op locatie en krijg inzicht in de mogelijkheden.

Erkende installateurs

Persoonlijke aanpak

Binnen 1 dag gemonteerd