Direct contact? Bel ons of stuur een mail naar info@peetersduurzaam.nl

Zonnepanelen

Persoonlijk advies!

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze zonnepanelenexperts.

Zonnepanelen

Peeters Duurzaam is sinds 2013 uw vertrouwde partner voor advies en integratie van duurzame energie met behulp van zonnepanelen en laadpalen.

Particulier

Meer informatie over de werkwijze voor particuliere zonenpanelen.

Zakelijk

Meer informatie over de werkwijze voor zakelijke zonenpanelen.

Zonnepanelen van Peeters Duurzaam

Bent u klaar om te besparen?

Voor niets komt de zon op! Voorzie uw dak van zonnepanelen en geniet vangratis energie van de zon. Wordt geheel zelfvoorzienend in uw energiebehoefte en krijg de energiemeter op 0. Hoe wij dat voor u kunnen doen, leggen we graag even uit!

Video afspelen

Zonnepanelen, hoe en wat?

Hoe gaan we energie opwekken?

Dat zonnepanelen op het dak komen te liggen, mag duidelijk zijn. Maar er zijn zo veel meer aspecten die komen kijken bij het installeren van zonnepanelen. We starten bij de basis, wat is een zonnepaneel en in welke kleuren, vormen en maten zijn deze beschikbaar? En hoe gaat dit paneelzorgen voor mijn lagere energierekening?

Verschillende smaken zonnepanelen

Wij snappen maar al te goed, dat het bij zonnepanelen niet alleen maar draait om een zo laag mogelijke energierekening. Zonnepanelen hebben daarnaast ook impact op de esthetische waarde van een woning. Daarom zijn er verschillende soorten panelen, die aansluiten bij uw wensen.

Full black zonnepaneel

Tegenwoordig is een full black paneel de standaard. Deze panelen worden vaak op schuine daken gemonteerd. Dit komt door de onopvallende uitstraling dat deze panelen hebben. Ze glinsteren niet en er lopen geenzilverkleurige draden doorheen. De beste keuze voor een schuin dak.

Gecertificeerde werkwijze

De zonnepanelen waarmee wij werken zijn geteste en gecertificeerde producten van hoogwaardige kwaliteit. Zo wordt er gezorgd voor een veilige en krachtige manier van
energie opwekken.

Peeters Duurzaam is exclusief partner van Aleo. De zonnepanelen van Aleo worden geproduceerd in Duitsland en zorgen daarmee voor de meest duurzame keuze. Dit omdat de logistieke lijn een stuk korter is.

Kwaliteitsgarantie

De terugverdientijd zo kort mogelijk houden, daar draait het bij ons om. Maar daarnaast geloven wij ook in het behoud en de duurzaamheid van uw zonnepanelen. Daarom zorgen wij voor 12 jaar productgarantie en 25 jaarvermogensgarantie, zo dat er geen extra kosten hoeven worden gemaakt ende terugverdientijd zo kort mogelijk  lijft!

De omvormer

Hoe zorgen we voor bruikbare stroom?

De zonnepanelen liggen op het dak, en nu? Hoe wordt de zonne-energie bruikbaar voor alle huishoudelijke apparaten? Daar komt de omvormer bij kijken. De energie die wordt verzameld door de zonnepanelen, kunnen niet direct uw broodrooster voorzien van elektriciteit. Deze energiemoet omgezet worden naar een bruikbaar voltage voor al uw elektrische apparaten. Maar hoe doet een omvormer dat?

Net zoals bij zonnepanelen, is er ook een ruime keuze aan soortenomvormers. Iedere situatie is anders en zorgt voor een andere typeomvormer om zo het maximale uit uw zonnepanelen te halen.

Een traditionele omvormer zal dicht bij de zonnepanelen worden geplaatst, en zorgt voor de voeding van bruikbare energie voor het hele huis. Daarbij kunnen de zonnepanelen parallel of serie aan elkaar worden geschakeld. Dit heeft erg veel invloed op een dak met
schaduwvorming.

Wilt u weten welke omvormer er in uw situatie nodig is? Kom erachter tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Daarin leggen we alles uit over de omvormer en beantwoorden we al uw vragen!

Inzicht in de energieopwekking

Groene cijfertjes, daar wordt iedereen blij van.

Met de installatie van de zonnepanelen en de omvormer, krijgt u direct inzicht inde prestaties van uw zonnepanelen. Zo wordt direct duidelijk wat de exacte besparing is, cijfers in het groen, daar worden wij vrolijk van.


Alles wordt inzichtelijk gegeven in een mobiel overzicht, zo kunt u altijd en overal inzicht krijgen in uw energie opwekking en verbruik.

Veilige data

Uw data blijft veilig in het end-toendencryption systeem.

Op de zaak

Alles draadloos en via het internet verbonden, zo blijft u op de hoogte.

Meer weten over uw energieverbruik en wat dat betekent voor uw zonnepanelen installatie? Doe de besparingscheck en kom erachter wat uw terugverdientijd is. Ontvang een gratis op maat gemaakt advies voor uw situatie!

Een duurzaam energienet start bij u!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Zowel particulier als zakelijk zijn wij momenteel instaat om binnen 5 tot 7 weken te komen installeren. Maar wat gaat daar aan vooraf? Laat ons u meenemen in het proces van A tot Z. Maak eerst uw keuze, particulier of zakelijk. Dan zorgen wij voor de ideale zonnepaneleninstallatie

Zonnepanelen Eindhoven

Particulier

Wilt u weten wat er in uw situatie mogelijk is? Wij nemen u mee in onze werkwijze. Start met het invullen van een eenvoudig formulier. Laat ons vertellen wat er te wachten staat op de weg naar opwekken van uw eigen groene stroom!

Zonnepanelen Eindhoven

Zakelijk

Naast particulieren woningen, voorzien wij ook bedrijfspanden van zonnepanelen. Maak van uw bedrijf een groen bedrijf door het opwekken van uw eigen groene stroom. Laat ons langskomen bij u op locatie en krijg inzicht in de mogelijkheden.

Zonnepanelen van Peeters Duurzaam

Bent u klaar om te besparen?

Voor niets komt de zon op! Voorzie uw dak van zonnepanelen en geniet van gratis energie van de zon. Wordt geheel zelfvoorzienend in uw energiebehoefte en krijg de energiemeter op 0. Hoe wij dat voor u kunnen doen, leggen we graag even uit!

Onze 5 stappen voor zonnepanelen installatie

Een duurzaam energienet start bij u!

Persoonlijk consult en evaluatie
Het proces begint met een persoonlijk consult waarbij we jouw energiebehoeften en situatie grondig analyseren. Onze experts beoordelen de optimale locatie voor de zonnepanelen op basis van zoninstraling en de architectuur van jouw woning. We luisteren naar jouw wensen en doelen, zodat we een op maat gemaakt zonnepanelensysteem kunnen ontwerpen.
Aanpassing van het ontwerp
Onze deskundige technici creëren een gedetailleerd ontwerp dat perfect aansluit op jouw specifieke behoeften. Dit omvat het aantal panelen, de opstelling en de benodigde apparatuur. We streven ernaar om het ontwerp esthetisch aantrekkelijk te maken en tegelijkertijd de energie-efficiëntie te optimaliseren.
Vakkundige installatie
Zodra het ontwerp is goedgekeurd, plannen we de installatiedatum in. Ons ervaren installatieteam zorgt voor een naadloze integratie van de zonnepanelen op jouw dak. We maken gebruik van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat jouw zonnepanelensysteem jarenlang probleemloos functioneert.
Kwaliteitscontrole en inbedrijfstelling
Na de installatie voeren we grondige kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat elk paneel optimaal presteert en veilig is geïnstalleerd. We testen het volledige systeem om ervoor te zorgen dat het correct functioneert en de verwachte energieopbrengst levert. Pas als alles naar behoren werkt, wordt het systeem officieel in bedrijf gesteld.
Ondersteuning en monitoring op de lange termijn
Onze betrokkenheid eindigt niet na de installatie. We bieden voortdurende ondersteuning en monitoring om ervoor te zorgen dat jouw zonnepanelensysteem optimaal presteert. Met geavanceerde monitoringssystemen kunnen we de prestaties van jouw systeem op afstand volgen en eventuele problemen proactief aanpakken.
Previous slide
Next slide
Peeters Duurzaam uw zonnepanelen installateur

Een duurzaam energienet start bij u!

Het proces begint met een persoonlijk consult waarbij we jouw energiebehoeften en situatie grondig analyseren. Onze experts beoordelen de optimale locatie voor de zonnepanelen op basis van zoninstraling en de architectuur van jouw woning. We luisteren naar jouw wensen en doelen, zodat we een op maat gemaakt zonnepanelensysteem kunnen ontwerpen.

Zonnepanelen installeren

Bespaar op je energierekening en draag bij aan een groenere toekomst door zonnepanelen te laten installeren. Onze experts zorgen voor vakkundige installatie en maximale energieopbrengst. Ontdek nu de voordelen!

Zonnepanelen Weert

Op zoek naar betrouwbare zonnepanelen in regio Weert? Ons team biedt maatwerkoplossingen voor duurzame energie in jouw buurt. Profiteer van de zon en vraag vandaag nog een gratis offerte aan.

Zonnepanelen kopen

Overweeg je zonnepanelen te kopen? Ontdek bij ons hoogwaardige opties voor groene energieopwekking. Bespaar geld op de lange termijn en investeer in milieuvriendelijke energie. Vraag nu advies aan onze experts!

Hoe installeren wij 88 zonnepanelen?

Video afspelen over Zonnepanelen Veldhoven
Installatie omvormer
Klaar om de overstap te maken?

Duurzame energie met zonnepanelen

Neem vandaag nog contact op met Roy, onze specialist in zonnepanelen en laat ons 5-stappen installatieproces jou helpen bij het realiseren van een groenere toekomst.
Kanten beoordelen ons met een 9,4

Zonnepanelen projecten

Ervaring van onze klanten

Lees enkele ervaringen

47 reviews op Google

4,7 / 5,0

1,5e maand geleden zijn onze zonnepanelen geplaatst. Het proces van offerte tot en met plaatsing is goed verlopen. Een dag na installatie nog gebeld omdat de wifi-module van de omvormer niet goed leek te werken (bleek achteraf niets aan de hand te zijn. Tijdens installatie een paar pannen beschadigd, maar daar was ik vooraf over geïnformeerd. Al met al: dik tevreden!

Vragen over zonnepanelen

Veel gestelde vragen

Voor een dak met zonnepanelen betaal je in 2023 gemiddeld € 5.500,-, dat je binnen 5 jaar terugverdient. Wat je investering en terugverdientijd precies is, hangt af van jouw wensen en wat het beste bij je dak past.

De opbrengst van zonnepanelen is afhankelijk van verschillende factoren zoals de oriëntatie, hellingshoek, locatie, en het type zonnepaneel. Over het algemeen kan een zonnepaneel in Nederland gemiddeld zo’n 85 tot 95 kWh per jaar per geïnstalleerde Wp (Wattpiek) opwekken.

Subsidies voor zonnepanelen kunnen variëren afhankelijk van de gemeente en het moment. Het is raadzaam om de website van de Rijksoverheid en je gemeente te raadplegen voor de meest actuele informatie over beschikbare subsidies en regelingen

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Deze elektriciteit kan direct gebruikt worden, wat leidt tot een vermindering van de hoeveelheid elektriciteit die van het net moet worden afgenomen. Hierdoor bespaar je op je energierekening. Bovendien, als je meer elektriciteit opwekt dan je verbruikt, kun je in veel gevallen de overtollige elektriciteit terugleveren aan het net, wat je een extra besparing kan opleveren.

De salderingsregeling houdt in dat de elektriciteit die je aan het net levert, wordt afgetrokken van je eigen verbruik. Hierdoor ontvang je voor de teruggeleverde stroom dezelfde prijs als die je betaalt voor de stroom die je van het net afneemt. Echter, de overheid heeft plannen om deze regeling na 2023 af te bouwen. Het is daarom belangrijk om de meest actuele informatie hierover te raadplegen bij betrouwbare bronnen zoals de website van de Rijksoverheid.

Voor specifieke vragen over producten en diensten van Peeters Duurzaam, of voor een nauwkeurige berekening van de opbrengst van zonnepanelen op jouw locatie, raden we aan om rechtstreeks contact op te nemen met Peeters Duurzaam.

Start vandaag

Zonnepanelen service

We staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en eventuele onderhoudsbehoeften aan te pakken.

Neem contact op

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Erkende installateurs

Persoonlijke aanpak

Binnen 1 dag gemonteerd