Direct contact? Bel ons of stuur een mail naar info@peetersduurzaam.nl

Werkwijze

Uw eigen groene stroom opwekken met zonnepanelen? We denken graag met u mee! Hieronder leest u hoe we stap voor stap uw ideale zonnepaneleninstallatie realiseren.

Technische mogelijkheden

Tijdens het adviesgesprek beoordeelt een ervaren en opgeleide projectmanager de technische mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand en wordt uw dak zorgvuldig opgemeten. Ook wordt het kabeltracé en het aansluiten van de meterkast met u besproken.

Uw wensen

Aan de hand van de technische mogelijkheden bespreekt de projectmanager tijdens het adviesgesprek de mogelijkheden en wensen voor uw installatie. Zwarte of blauwe panelen, op het schuine of platte dak of misschien beide, een centrale omvormer of niet? We werken samen uw wensen zo goed mogelijk uit, zodat u een ontwerp van ons ontvangt dat aansluit op uw wensen.

Ons ontwerp

Met de technische mogelijkheden en uw wensen wordt een slim ontwerp gemaakt, waarbij we steeds streven naar een optimale prijs-, kwaliteit- en opbrengstverhouding. U ontvangt van ons een offerte met alle informatie die u nodigt heeft om een weloverwogen besluit te nemen over uw investering.

Montage

Het ontwerp sluit aan bij uw wensen en u heeft de keuze gemaakt? Dan installeren we doorgaans al binnen twee tot vier weken en voor bijna alle installaties geldt dat we ze binnen een dag opleveren!

Zelf stroom produceren

Na de installatie begint u direct met het produceren van uw eigen groene stroom! We helpen u nog met het instellen van de monitoring app van uw zonnepanelen en vorderen desgewenst de btw voor u terug.

Met onze ervaring gaan we altijd voor kwaliteit, een tevreden klant en een optimale terugverdientijd van uw systeem! Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

“Peeters Duurzaam heeft ons goed geadviseerd over onze zonnepaneleninstallatie. Het uitgebreide advies en de duidelijke offerte gaven mij het vertrouwen dat ook de levering, installatie en afhandeling bij Peeters in goede handen zouden zijn. Die verwachting hebben ze meer dan waargemaakt! Het plaatsen ging snel en alles is netjes afgewerkt. Het hele administratieve traject incl. het terugvragen van de BTW verliep ook soepel. Kortom, we zijn blij met onze installatie en kunnen Peeters van harte aanbevelen.”

Mevr. Oostveen, Eindhoven

Advies

Hoogwaardig technisch advies

Slim investeren

Slim ontwerp, optimaal rendement

Duurzaam

Echt duurzame producten

Kwaliteit

Kwaliteit in materiaal, levering en nazorg

Erkende installateurs

Persoonlijke aanpak

Binnen 1 dag gemonteerd