Direct contact? Bel ons of stuur een mail naar info@peetersduurzaam.nl

Zonnepanelen Nederweert

Persoonlijk advies!

Plan een gratis consult in met één van onze zonnepaneel experts.

Zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand in Nederweert?

Peeters Duurzaam is uw partner voor het verduurzamen van uw woning en het besparen van kosten. Wij zijn dé experts op het gebied van zonnepanelen in Nederweert en omgeving. Onze hoogwaardige zonnepanelen stellen u in staat om niet alleen uw eigen energie op te wekken, maar ook bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Waarom kiezen voor zonnepanelen?​

Zonnepanelen zijn een verstandige investering in uw woning, omdat ze niet alleen de waarde van uw huis verhogen, maar ook uw energierekening kunnen verlagen. In Nederland schijnt de zon steeds vaker, waardoor zonnepanelen steeds belangrijker worden als bron van energie. Door te kiezen voor zonnepanelen, draagt u bij aan een duurzame toekomst en vermindert u uw CO2-uitstoot.

Waardestijging

Met het plaatsen van zonnepanelen investeert u. Met zonnepanelen wordt uw huis of bedrijfspand meer waard.

Minder CO2 uitstoot​

Voor het opwekken van stroom met zonne-energie heeft u geen fossiele brandstoffen nodig. Hierdoor komen er ook geen broeikasgassen vrij.

Besparing

Dankzij zonnepanelen hoef je minder stroom af te nemen bij je energiemaatschappij. Hierdoor ben je minder afhankelijk van fluctuerende energieprijzen.

Is mijn dak in Nederweert geschikt voor zonnepanelen?

U zult zich misschien afvragen of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. In principe kunnen zonnepanelen op elk dak geplaatst worden, zowel op een plat dak als op een schuin dak. Het kan wel zo zijn dat door de richting van het dak de zonnepanelen minder opleveren. Wij adviseren hier eerlijk in, zodat u vooraf precies weet wat de zonnepanelen in uw situatie op kunnen leveren.

Waarom kiezen voor Peeters Duurzaam?

Bij Peeters Duurzaam staan kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. We werken uitsluitend met hoogwaardige zonnepanelen en bieden uitgebreide garantie op onze producten. Dankzij onze jarenlange ervaring in de zonne-energie branche kunnen we u deskundig advies geven over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie. Onze ervaren monteurs zijn opgeleid en beschikken over officieel erkende certificaten. We zijn aangesloten bij Holland SolarInstallQ en zijn we VCA gecertificeerd.

Waarmee kunnen wij je mee helpen?

Onze diensten

Bij Peeters Duurzaam bieden we een compleet pakket aan op het gebied van zonne-energie, inclusief advies, installatie en service. We zorgen ervoor dat uw zonnepanelen optimaal functioneren en dat u het maximale rendement behaalt uit uw investering. Bovendien bieden we scherpe tarieven en zijn we transparant over de kosten.

Naast zonnepanelen bieden wij ook laadpalen voor elektrische auto’s en warmtepompboilers aan. Hierdoor kunt u de opgewekte energie van uw zonnepanelen gebruiken om verder te verduurzamen!

zonnepanelen-nederweert-installeren-1024x683

Duurzaamheid in de gemeente Nederweert

Bij alle beleidsopgaven van de gemeente Nederweert staat duurzaamheid centraal.

De gemeente Nederweert heeft zich dan ook als doel gesteld om alle gasleveranties aan gebouwen en woningen per 2050 te beëindigen. De gemeente ziet het opwekken van duurzame energie door middel van zonnepanelen dan ook als een grote kans voor de gemeente. Inwoners van Nederweert hebben aangegeven duurzaamheid als belangrijkste opgave te zien voor de toekomst.

Ook uw huis of bedrijf in Nederweert verduurzamen?

Wilt u uw woning verduurzamen en zo bijdragen aan een duurzame toekomst terwijl u bespaart op uw kosten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons voor een adviesgesprek. Wij bespreken graag alle opties met u en bieden u een duidelijk overzicht van de kosten en voordelen van zonnepanelen voor uw persoonlijke situatie.

Neem contact op

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ervaring van onze klanten

Hoor het van onze klanten

Via Peeters Duurzaam hebben we zonnepanelen laten leggen. We zijn uiterst tevreden over de communicatie, dienstverlening en oplevering. Een aantal maanden na oplevering bleek er iets mis te zijn met de omvormer, en die werd meteen netjes omgewisseld zonder extra kosten. Aanrader!
Thijs Verberne
Vakkundig bedrijf met goede monteur die levert wat ze beloven. Alles netjes geïnstalleerd volgens de normen en met goede kwaliteit materiaal.
Rens Raijmakers
We zijn uitermate tevreden over de installatie en het het nakomen van gemaakte afspraken. Toch een tip: Er komen 5 mensen installeren en zou tóch plezierig zijn als er één iemand bij is die Nederlands spreekt. Er zijn altijd wel wat vragen over en weer en dat communiceert wat gemakkelijker. Verder alle lof.👌🏻
Bert Rutten

Erkende installateurs

Persoonlijke aanpak

Binnen 1 dag gemonteerd