Direct contact? Bel ons of stuur een mail naar info@peetersduurzaam.nl

Zonnepanelen Valkenswaard

Persoonlijk advies!

Plan een gratis consult in met één van onze zonnepaneel experts.

Zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand in Valkenswaard?

Als u op zoek bent naar manieren om uw huis te verduurzamen en tegelijkertijd kosten te besparen op uw energierekening, overweeg dan om zonnepanelen te laten installeren op uw woning in Valkenswaard. Peeters Duurzaam heeft ruime ervaring in het leveren en installeren van hoogwaardige zonnepanelen.

Waarom kiezen voor zonnepanelen?​

Zonnepanelen zijn een duurzame investering voor uw huis in Valkenswaard. Door zelf groene energie op te wekken draagt u bij aan een beter milieu. Daarnaast bespaart u op uw energierekening en verhoogt u de waarde van uw woning met een energiezuinigere woning. De terugverdientijd van zonnepanelen ligt gemiddeld op 4 jaar!

Waardestijging

Met het plaatsen van zonnepanelen investeert u. Met zonnepanelen wordt uw huis of bedrijfspand meer waard.

Minder CO2 uitstoot​

Voor het opwekken van stroom met zonne-energie heeft u geen fossiele brandstoffen nodig. Hierdoor komen er ook geen broeikasgassen vrij.

Besparing

Dankzij zonnepanelen hoef je minder stroom af te nemen bij je energiemaatschappij. Hierdoor ben je minder afhankelijk van fluctuerende energieprijzen.

Is mijn dak in Valkenswaard geschikt voor zonnepanelen?

Bent u aan het overwegen om zonnepanelen op uw dak te installeren, maar vraagt u zich af of uw dak wel geschikt is? Bij Peeters Duurzaam adviseren wij u graag over de mogelijkheden. In principe kunnen zonnepanelen op elk type dak worden geplaatst, of het nu plat of schuin is. Wel is de opbrengst van de zonnepanelen afhankelijk van de richting van het dak en andere factoren. We geven u graag eerlijk advies zodat u vooraf precies weet wat u kunt verwachten in uw specifieke situatie.

Waarom kiezen voor Peeters Duurzaam?

Peeters Duurzaam staat bekend om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van onze zonnepanelen en diensten. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige zonnepanelen en bieden uitgebreide garantie op onze producten. Onze jarenlange ervaring in de zonne-energie branche stelt ons in staat om u deskundig advies te geven over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

Onze ervaren monteurs zijn opgeleid en beschikken over officieel erkende certificaten. We zijn aangesloten bij Holland Solar, InstallQ en zijn we VCA gecertificeerd.

zonnepanelen-valkenswaard-waarom-peeters-duurzaam-10-jaar
Waarmee kunnen wij je mee helpen?

Onze diensten

Bij Peeters Duurzaam bieden we een volledig pakket aan op het gebied van zonne-energie, inclusief advies, installatie en service. We zorgen ervoor dat uw zonnepanelen optimaal functioneren en dat u het maximale rendement behaalt uit uw investering. Wij bieden niet alleen scherpe tarieven, maar zijn ook transparant over de kosten en terugverdientijd.

Naast zonnepanelen bieden wij ook laadpalen  voor uw elektrisch voertuig en warmtepompboilers aan. Zo kunt u de opgewekte stroom van uw zonnepanelen ook inzetten voor het opladen van uw elektrische auto of voor het duurzaam verwarmen van uw water!

zonnepanelen-valkenswaard-installeren-1024x683

Duurzaamheid in de gemeente Valkenswaard

De gemeente Valkenswaard is een gemeente in het groen. Niet verwonderlijk dus dat Valkenswaard ontzettend veel waarde hecht aan duurzaamheid.

  • Aardgasvrij wonen
  • Water aanpak
  • Zonne- en windparken
  • Klimaatadaptatie

De gemeente zet dan ook op allerlei manieren in op duurzaamheid. Zonnepanelen mogen hier vanzelfsprekend niet bij ontbreken.

Ook uw huis of bedrijf in Valkenswaard verduurzamen?

Wilt u meer informatie over zonnepanelen voor uw woning in Valkenswaard? Neem dan vrijblijvend contact op met Peeters Duurzaam. Met onze hoogwaardige zonnepanelen bent u verzekerd van een duurzame en kostenbesparende oplossing die u bovendien in enkele jaren al heeft terugverdiend.

Neem contact op

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ervaring van onze klanten

Hoor het van onze klanten

Via Peeters Duurzaam hebben we zonnepanelen laten leggen. We zijn uiterst tevreden over de communicatie, dienstverlening en oplevering. Een aantal maanden na oplevering bleek er iets mis te zijn met de omvormer, en die werd meteen netjes omgewisseld zonder extra kosten. Aanrader!
Thijs Verberne
Vakkundig bedrijf met goede monteur die levert wat ze beloven. Alles netjes geïnstalleerd volgens de normen en met goede kwaliteit materiaal.
Rens Raijmakers
We zijn uitermate tevreden over de installatie en het het nakomen van gemaakte afspraken. Toch een tip: Er komen 5 mensen installeren en zou tóch plezierig zijn als er één iemand bij is die Nederlands spreekt. Er zijn altijd wel wat vragen over en weer en dat communiceert wat gemakkelijker. Verder alle lof.👌🏻
Bert Rutten

Erkende installateurs

Persoonlijke aanpak

Binnen 1 dag gemonteerd