Warmtepomp Eindhoven

Persoonlijk advies!

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze experts.

Plan een gratis adviesgesprek
Comfortabel wonen en werken

Een warmtepomp van je installateur uit Eindhoven

Met een warmtepomp verhoog je het comfort en bespaar je tegelijkertijd zo’n 70 procent op je gasverbruik. Peeters Duurzaam adviseert en installeert warmtepompen in Eindhoven zodat jij comfortabel en duurzaam kunt wonen en werken.

Adviesgesprek inplannen
Image
Met gemak naar 0

Slim kiezen voor een warmtepomp

Een warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en levert deze aan het verwarmingssysteem van het huis. Dit proces vereist geen fossiele brandstoffen, wat zorgt voor een milieuvriendelijke verwarming van de woning. Bovendien draagt dit bij aan de bescherming van het milieu.

Our Advantages
Waardestijging

Door een warmtepomp te installeren, investeer je in je huis. Dit verbetert het energielabel van je woning, wat leidt tot een waarde verhoging van het pand.

Our Advantages
Minder CO2 uitstoot

Het gebruik van een warmtepomp voor verwarming vereist geen fossiele brandstoffen, waardoor er geen broeikasgassen worden uitgestoten.

Our Advantages
Besparing

Door het installeren van een warmtepomp verminder je je gasverbruik aanzienlijk. Dit maakt je minder gevoelig voor schommelingen in de energieprijzen.

Warmtepomp installeren in Eindhoven

Duurzaam advies op maat

Er zijn diverse soorten warmtepompen beschikbaar, zoals hybride en volledig elektrische modellen. Het kiezen van het juiste vermogen is essentieel voor maximale efficiëntie. Wil je weten welke warmtepomp ideaal is voor jouw huis? Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij bezoeken je thuis en voorzien je van een op maat gemaakt advies over de optimale warmtepomp voor jouw situatie.

Adviesgesprek
Image
Ontdek onze aanpak

Waarom kiezen voor Peeters Duurzaam?

Bij Peeters Duurzaam staat kwaliteit voorop. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige warmtepompen en bieden uitgebreide garantie op onze producten. Met onze ervaring in de warmtetechniek kunnen wij je deskundig advies geven over de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie. Onze monteurs zijn opgeleid en beschikken over officieel erkende certificaten. Wij zijn onder andere als bedrijf InstallQ en VCA-gecertificeerd

Advies over warmtepomp
Image
Waarmee kunnen wij je helpen?

Met gemak naar 0

Peeters Duurzaam levert een complete oplossing voor het vergroenen van zowel woningen als zakelijke panden. Wij plaatsen niet alleen warmtepompen, maar ook zonnepanelen, thuisaccu’s en oplaadpunten voor elektrische auto’s, zodat je comfortabel kunt wonen en werken met een minimale energierekening.

Gratis adviesgesprek

Door te kiezen voor de deskundigheid van een lokale aanbieder profiteer je van het gemak van direct en persoonlijk contact. Onze medewerkers zijn altijd dichtbij en beschikbaar voor advies, installatie en indien nodig voor onderhoud. Dit zorgt voor vertrouwen en tevredenheid.

Start vandaag

Ook je huis of bedrijf in Eindhoven verduurzamen?

Ben je er klaar voor om je energierekening omlaag te brengen en je steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst? Neem dan vrijblijvend contact op met Peeters Duurzaam. Onze specialisten geven je graag persoonlijk advies op maat en helpen je verder.

Neem contact op

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Certificeringen zonnepanelen

Image
Image