Direct contact? Bel ons of stuur een mail naar info@peetersduurzaam.nl

Over ons

Peeters Duurzaam B.V.

Wij adviseren sinds 2013 particulieren en het MKB bij het investeren in zonnepanelen en hebben inmiddels een groot aantal tevreden klanten in de regio Zuidoost-Brabant, Noord- en Midden-Limburg. Ook voor laadpalen en warmtepompboilers kunt u bij ons terecht! 

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Iedere situatie is anders, daarom bespreken we altijd eerst uw wensen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek en meten ook zorgvuldig de beschikbare dakvlakken op. We brengen hierbij alle mogelijke obstakels in kaart en maken een passend technisch ontwerp, ons uitgangspunt is altijd uw elektriciteitsverbruik, want het mooiste is om de meter op 0 te krijgen!

We bieden uitsluitend echt duurzame producten als zonnepanelen, warmtepompboilers en laadpalen aan die garant staan voor een lange levensduur en een goed rendement. Bent u klaar om te besparen?

“Ik ben uitstekend geadviseerd en zeer tevreden met de prachtige zonnestroom-installatie op mijn woning. Het advies was compleet en persoonlijk, de levering en installatie verliepen vlekkeloos en het terugvorderen van de BTW scheelde mij veel rompslomp.”

Dhr. Hoendervangers, Heusden gem. Asten

Advies

Hoogwaardig technisch advies

Slim investeren

Slim ontwerp, optimaal rendement

Duurzaam

Echt duurzame producten

Kwaliteit

Kwaliteit in materiaal, levering en nazorg

Erkende installateurs

Persoonlijke aanpak

Binnen 1 dag gemonteerd