Warmtepomp Roermond

Persoonlijk advies!

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze experts.

Plan een gratis adviesgesprek
Comfortabel wonen en werken

Een warmtepomp van je installateur uit Roermond

Door te kiezen voor een warmtepomp verbeter je niet alleen het comfort in je woning, maar bespaar je ook tot wel 70 procent op je gasverbruik. Peeters Duurzaam is jouw adviseur en installateur voor warmtepompen in Roermond, waardoor je comfortabel en duurzaam kunt leven en werken.

Adviesgesprek inplannen
Image
Met gemak naar 0

Slim kiezen voor een warmtepomp

Een warmtepomp onttrekt warmte aan de buitenlucht en levert deze aan het verwarmingssysteem van je huis. Dit proces vereist geen fossiele brandstoffen, waardoor je huis op een milieuvriendelijke manier verwarmd wordt en je een bijdrage levert aan het milieu.

Our Advantages
Waardestijging

Met het installeren van een warmtepomp investeer je in je woning. Het energielabel verbetert waardoor de woningwaarde stijgt.

Our Advantages
Minder CO2 uitstoot

Voor het verwarmen met een warmtepomp zijn geen fossiele brandstoffen nodig. Hierdoor komen er geen broeikasgassen vrij.

Our Advantages
Besparing

Met een warmtepomp hoef je minder gas af te nemen bij de energiemaatschappij. Hierdoor ben je minder afhankelijk van fluctuerende energieprijzen.

Warmtepomp installeren in Roermond

Duurzaam advies op maat

Niet elke woning is geschikt voor een standaard warmtepomp, maar er zijn verschillende alternatieven beschikbaar. Zo kun je kiezen voor een hybride warmtepomp of een warmtepompboiler. Benieuwd welk type het beste aansluit bij jouw situatie? Neem contact met ons op voor een persoonlijk en eerlijk advies over de mogelijkheden, zodat je een goed beeld krijgt van wat je kunt verwachten.

Adviesgesprek
Image
Ontdek onze aanpak

Waarom kiezen voor Peeters Duurzaam?

Bij Peeters Duurzaam staat kwaliteit voorop. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige warmtepompen en bieden uitgebreide garantie op onze producten. Met onze ervaring in de warmtetechniek kunnen wij je deskundig advies geven over de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie. Onze monteurs zijn opgeleid en beschikken over officieel erkende certificaten. Wij zijn onder andere als bedrijf InstallQ en VCA-gecertificeerd

Advies over warmtepomp
Image
Waarmee kunnen wij je helpen?

Met gemak naar 0

Peeters Duurzaam biedt een compleet pakket aan op het gebied van zonne-energie. Wij verzorgen advies, installatie en service, zodat je zonnepanelen optimaal functioneren en je het maximale rendement behaalt uit je investering. Wij hanteren scherpe tarieven en zijn transparant over de kosten.

Gratis adviesgesprek

Daarnaast bieden we ook zonnepanelen, laadstations en batterijen aan waarmee een woning nog verder kan worden verduurzaamd. Zo dragen we bij aan een duurzamere werk- en leefomgeving in Roermond.

Start vandaag

Ook je huis of bedrijf in Roermond verduurzamen?

Ben je er klaar voor om je energierekening omlaag te brengen en je steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst? Neem dan vrijblijvend contact op met Peeters Duurzaam. Onze specialisten geven je graag persoonlijk advies op maat en helpen je verder.

Neem contact op

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Certificeringen zonnepanelen

Image
Image