Direct contact? Bel ons of stuur een mail naar info@peetersduurzaam.nl

Laadpalen

Een of meerdere laadpalen thuis of op de zaak?

Particulier

Meer informatie over de werkwijze voor particuliere laadpalen.

Zakelijk

Meer informatie over de werkwijze voor zakelijke laadpalen.

Een of meerdere laadpalen bij u thuis of op de zaak

BatteRIJ jij al elektrisch?

Als u elektrisch rijd, wilt u thuis natuurlijk ook uw elektrisch voertuig (EV) op kunnen laden. Wij zorgen voor een optimale laadpaal-/laadstation-installatie bij u thuis of op de zaak. Met onze persoonlijke aanpak zijn wij ervan overtuigd u te kunnen voorzien van een of meerdere laadpalen / laadstations aan huis. Hoe dat in zijn werk gaat, leggen we graag even uit!

Waarom een laadpaal aan huis?

Snel en overal een volle batterij van uw elektrisch voertuig.

Elektrisch rijden is niet meer de toekomst, het is iets van nu. De infrastructuur rond het opladen en het maximaliseren van het bereik van een elektrische auto is al een heel eind. Daarbij hoort natuurlijk de mogelijkheid om ook thuis of op de zaak uw elektrisch voertuig op te kunnen laden. Maar hoe gaan wij daarvoor zorgen? Een laadpaal of laadstation is er in verschillende soorten en maten. Om ervoor te zorgen dat u de juiste laadvoorziening krijgt, vertellen wij u graag waar u op moet letten.

Installatie en montage

EV’s gebruiken veel stroom om op te laden, daarom kan het afhankelijk van uw situatie nodig zijn om uw meterkast aan te passen of te vervangen. Wij ontzorgen dit volledig en voor u het weet laad u uw EV op aan uw eigen laadpaal. In sommige gevallen zal de hoofdaansluiting moeten worden verzwaard, dit moet wel in gang worden gezet met de netbeheerder.

Is mijn meterkast al geschikt?

Soms is een meterkast direct geschikt voor een laadpaal, dit is volledig afhankelijk van uw situatie en type EV. Laat door enkel een erkende vakmonteur bekijken of uw meterkast geschikt is.

Het vermogen van laadpalen

Het vermogen van de laadpaal heeft impact op de laadtijd van uw auto. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk onderweg kunnen zijn. Daarom wordt er gekeken naar het juiste vermogen van de laadpaal. Om te kunnen bereken hoe lang het duurt voordat uw auto vol is geladen, kunt u de volgende rekensom gebruiken. Deel het vermogen van de accu van uw auto (Bijvoorbeeld 60 kWh) door het vermogen van de laadpaal (Bijvoorbeeld 11 kW) = ongeveer 5,5 uur laadtijd voor een volle accu.

De plek van de laadpaal

Een laadpaal kan op verschillende plaatsen worden geïnstalleerd. Daarbij moet rekening worden gehouden met de plek voor uw auto. In het geval van een eigen oprit is dit meestal geen enkel probleem. Daarnaast zorgen wij voor de ideale installatie met zo min mogelijk afstand tot de meterkast. Tijdens de schouwing zal hier direct naar gekeken worden om zo te komen tot de ideale oplossing.

Waarom een laadpaal aan huis?

Bekijk onze verschillende laadpalen

Om ervoor te zorgen dat u voorzien wordt van de correcte laadvoorziening, werken wij met erkende producten die een oplossing bieden voor elke situatie. Tijdens de schouwing zal er een persoonlijk advies worden gegeven aan de hand van uw situatie. Neem vast een kijkje naar de verschillende laadpalen en krijg een impressie hoe dat er bij u thuis uit komt te zien.

Thuis

Ideale laadvoorziening voor aan huis

Op de zaak

Ook voor op de zaak efficiënt te gebruiken.

Eve Single Pro-Line

Laadpalen van Alfen

Alfen zorgt voor de ideale laadpaal voor thuis, op de zaak en openbare ruimtes. De producten zijn veilig en betrouwbaar die zorgen voor het optimaliseren van laadsnelheden. Naast de uitstekende kwaliteit heeft het oplaadpunt een universeel design zodat het past op elke gevel, oprit en parkeerplaats.

Zaptec Go Midnight Blue
Zaptec Go / Zaptec Pro

Laadpalen van Zaptec

Zaptec, ontstaan aan de Noorse kust combineert de nieuwste technologie in laadpalen met een gebruiksvriendelijk design om zo zeer efficiënte EV laers aan te kunnen bieden. De EV laders van Zaptec zorgen voor een toegankelijke, persoonlijke manier van elektrisch laden van je elektrische auto.  De Zaptec Go is in vele kleuren beschikbaar. Naast de Go bieden we ook de Zaptec Pro aan. 

Opgeladen auto's, opgewekte klanten

Bekijk onze recente laadpaal installaties.

Elektrisch rijden begint met opladen

Niet tanken, maar laden

Wij verzorgen voor zowel particulieren als bedrijven de ideale laadpaal voor elke situatie. Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij voor het gehele proces. Meestal binnen 5 tot 7 weken al volledig geïnstalleerd. Installatie van de laadpaal is vaak al binnen 3 uur opgeleverd. Wij nemen u mee in het proces naar een laadpaal aan huis of op de zaak. Plan direct een gratis adviesgesprek in, dan komen wij op locatie alle mogelijkheden bespreken.

Particulier

Wilt u weten wat er in uw situatie mogelijk is? Wij nemen u mee in onze werkwijze. Start met het invullen van een eenvoudig formulier. Laat ons vertellen wat er te wachten staat op de weg naar het elektrisch laden van uw auto!

Zakelijk

Naast particulieren woningen, voorzien wij ook bedrijfspanden en terreinen van laadvoorzieningen. Maak van uw bedrijf een groen bedrijf, elektrisch rijden kan iedereen. Laat ons langskomen bij u op locatie en krijg inzicht in de mogelijkheden.

Erkende installateurs

Persoonlijke aanpak

Binnen 1 dag gemonteerd