Direct contact? Bel ons of stuur een mail naar info@peetersduurzaam.nl

Werkwijze zonnepanelen particulier​

Zonnepanelen particulier

Hoe gaan we dat doen?

Steeds meer consumenten zijn geïnteresseerd in het verduurzamen van hun woningen. Dat is een prachtig streven en eenvoudiger te realiseren dan wellicht in eerste instantie lijkt. Een logische eerste stap is het installeren van zonnepanelen, dit heeft direct veel positieve impact. Zowel voor het milieu als voor de portemonnee.

Peeters Duurzaam is uw partner in duurzame energie. Wij zijn ervan overtuigd dat met onze persoonlijke aanpak, wij uw woning kunnen voorzien van zonnepanelen.

Waarom uw woning verduurzamen met Peeters Duurzaam?

U kunt uw stroomrekening flink verlagen met gratis stroom van de zon. De zon produceert dagelijks meer energie dan het totale energieverbruik op aarde. Het enige wat u daarvoor nodig heeft zijn zonnepanelen! We streven er altijd naar om te zorgen dat u met uw eigen zonnepanelen geheel kunt voorzien in uw energiebehoefte, oftewel: de meter op 0 krijgen.

Daarvoor werken wij uitsluitend met middelen waar wij achter staan. Onze installateurs zijn allemaal VCA gecertificeerd, zo garanderen wij dat u van adviesgesprek tot installatie weet dat alles met zorg wordt afgehandeld. 

Hoogwaardig technisch advies van vakspecialisten

Vrijblijvend adviesgesprek met onze specialisten bij u op locatie

Flexibele installatie met gecertificeerde installateurs

Ontwerp, logistiek en realisatie door één specialistische partner

Op weg naar een duurzame woning

Wilt u direct weten wat de mogelijkheden zijn in uw situatie? Plan dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek in bij u op locatie!

In 4 stappen naar een duurzame woning

Ieder woning en situatie is uniek, daarom geloven wij in een persoonlijke aanpak. Met deze persoonlijke werkwijze staan wij garant voor een veilig en fijn proces richting de verduurzaming van uw woning. Graag laten wij u vooraf weten wat u kan verwachten. Zo gaat niet alleen u, maar ook wij goed voorbereid aan de slag.

Stap 1. Schouwing

Het start met het in kaart brengen van uw situatie. U kunt zelf bepalen wanneer wij bij u op locatie langskomen voor advies, het doorspreken van een mogelijk plan van aanpak, het opmeten van de nodige zaken en het uitbrengen van een passend technisch ontwerp. Aan de hand daarvan stellen we een op maat gemaakte offerte op, vaak binnen 5 werkdagen al bij u in de mailbox.

Plan nu geheel vrijblijvend een schouwing in bij u op locatie. Dat kan via onze planningstool, zo kunnen wij garanderen dat wij in uw agenda passen!

Stap 2. Een passend technisch ontwerp

Na de schouwing gaan wij aan de slag met de offerte. Deze offerte wordt opgesteld aan de hand van een op maat gemaakt passend technisch ontwerp. Wij kijken daarbij niet naar onze voorraad, maar wat het beste is voor uw situatie. Zo garanderen wij de beste kwaliteit installatie voor het gewenste resultaat.

Op deze manier zorgen wij voor de snelst mogelijke terugverdientijd en de hoogste besparing voor uw woning.

Stap 3. Montage dag

Het moment is daar, de zonnepanelen worden geïnstalleerd! Nadat alles zorgvuldig is doorgelopen en afgesproken, komen onze monteurs de afgesproken werkzaamheden uitvoeren. Al onze monteurs zijn VCA gecertificeerd, op deze manier waarborgen wij uw en onze veiligheid op de werkplek.

Vaak kunnen wij binnen 1 dag de volledige montage van uw zonnepanelen realiseren. Daarnaast kunt u zelf de dag en tijd uitkiezen wanneer de zonnepanelen worden gemonteerd. Zo zorgen we ervoor dat er altijd een geschikt moment is om langs te komen en hoeft uw agenda niet over hoop gegooid te worden!

Video afspelen

Stap 4. Garantie en onderhoud

Na oplevering van de afgesproken werkzaamheden, blijft Peeters Duurzaam graag uw partner in duurzame energie. Door te werken met gecertificeerde kwaliteitsproducten, waarborgen wij de kwaliteit en duurzaamheid van uw installatie. Daarom staan wij garant voor de langdurige garantie en onderhoud van uw zonnepanelen installatie.

Wij komen direct bij u langs voor onderhoud of als u problemen ervaart aan uw installatie. Zo zorgen wij samen voor het behoud en de kwaliteit van uw zonnepanelen.

Wanneer mogen wij bij u langskomen?

Overtuigd van onze persoonlijke werkwijze? Dan komen wij graag langs bij u op locatie voor een kennismaking. Het verduurzamen van uw woning start bij Peeters Duurzaam, uw partner in duurzame energie.

Erkende installateurs

Persoonlijke aanpak

Binnen 1 dag gemonteerd