Direct contact? Bel ons of stuur een mail naar info@peetersduurzaam.nl

Warmtepompen

Peeters Duurzaam is dé partner voor warmtepompen in de regio

Warmtepompboilers

Meer informatie over de werkwijze voor  warmtepompboilers.

Hybride warmtepompen

Meer informatie over de werkwijze voor hybride warmtepompen.

Uw partner in warmtepompen in de regio Weert

Op weg naar een duurzame woning

Bent u op zoek naar een efficiënte en duurzame oplossing voor uw verwarmingsbehoeften? Bij Peeters Duurzaam bieden we hoogwaardige warmtepompboilers en hybride warmtepompen in Weert en omgeving. Ontdek hoe u kosten kunt besparen, het milieu kunt beschermen en tegelijkertijd kunt genieten van comfortabele verwarming. Lees verder om meer te weten te komen over warmtepompen en het verschil tussen een warmtepompboiler en een hybride warmtepomp.

Hybride warmtepomp

Wat is een warmtepomp?

En waarom zou u er een overwegen?

Een warmtepomp is een geavanceerd verwarmingssysteem dat gebruikmaakt van hernieuwbare energie om uw huis of bedrijf te verwarmen. In plaats van traditionele brandstoffen te verbranden, maakt een warmtepomp gebruik van de natuurlijke warmte-energie die in de omgeving aanwezig is, zoals de lucht, bodem of grondwater. Door deze duurzame energiebron te benutten, kunt u uw ecologische voetafdruk verminderen en besparen op energiekosten.

Warmtepompboiler: Efficiënte warmwateroplossing

Een warmtepompboiler is een specifiek type warmtepomp dat zich richt op de productie van warm water. Het werkt op dezelfde principes als een reguliere warmtepomp, maar in plaats van ruimtes te verwarmen, verwarmt het water voor uw sanitair gebruik. Een warmtepompboiler kan aanzienlijk besparen op uw energiekosten voor warm water en biedt een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele boilers.

Hybride warmtepomp: De perfecte combinatie

Een hybride warmtepomp is een slimme combinatie van een warmtepomp en een CV-ketel. Dit systeem maakt gebruik van de warmtepomptechnologie om uw huis te verwarmen met behulp van hernieuwbare energie. Op momenten van grote warmtevraag of bij zeer koude temperaturen kan de CV-ketel bijspringen om ervoor te zorgen dat u altijd voldoende warmte heeft. Dit maakt de hybride warmtepomp een veelzijdige oplossing die comfort en energie-efficiëntie biedt.

Verhoog de waarde van uw woning

Het installeren van een warmtepomp kan de waarde van uw woning verhogen door de energie-efficiëntie, milieuvriendelijkheid en toekomstbestendigheid die het biedt. Potentiële kopers zijn vaak geïnteresseerd in energiezuinige woningen en de beschikbare subsidies en financiële voordelen kunnen de aantrekkelijkheid verhogen. Het hebben van een warmtepomp kan uw huis onderscheiden op de vastgoedmarkt en mogelijk leiden tot een hogere waarde bij verkoop.

Warmtepompboilers

Profiteer van subsidie van de overheid

De overheid probeert woningeigenaren op weg te helpen met het verduurzamen van hun woning. Daarom stellen zij een subsidie beschikbaar wanneer jij kiest voor een warmtepomp. Deze subsidie kan flink oplopen waardoor jij de investering van jouw warmtepomp nog sneller terugverdient! Natuurlijk geven wij je hier advies over in de offerte. Wil je hier vast meer over weten? Kijk dan op de website van de RVO.

Waarom kiezen voor een warmtepomp van Peeters Duurzaam

  • Hoogwaardige producten: Bij Peeters Duurzaam bieden we alleen warmtepompen van gerenommeerde merken die bekend staan om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo bent u verzekerd van een duurzame investering.
  • Deskundig advies: Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste warmtepompoplossing voor uw specifieke behoeften. We begrijpen dat elke situatie uniek is en streven ernaar om de perfecte oplossing voor u te vinden.
  • Lokaal vakmanschap: Als experts op het gebied van warmtepompen in Weert en omgeving zijn we bekend met de lokale omstandigheden en regelgeving. We zorgen voor een vakkundige installatie en bieden uitstekende nazorg en onderhoudsdiensten.

We hebben al veel klanten mogen helpen met het verduurzamen van hun woning

Hieronder een aantal voorbeelden

Maak vandaag nog de overstap naar duurzame verwarming!

Wij staan voor u klaar!

Bent u klaar om te profiteren van de voordelen van een warmtepomp? Neem contact op met Peeters Duurzaam en ontdek hoe u kosten kunt besparen, uw CO2-uitstoot kunt verminderen en kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de juiste warmtepompoplossing te vinden. Bereid u voor op de toekomst met duurzame verwarming van Peeters Duurzaam.

Erkende installateurs

Persoonlijke aanpak

Binnen 1 dag gemonteerd