Direct contact? Bel ons of stuur een mail naar info@peetersduurzaam.nl

Hybride warmtepomp

Peeters Duurzaam is sinds 2013 uw vertrouwde partner voor advies en integratie van duurzame energie met behulp van zonnepanelen, warmtepompen en laadpalen.

Hybride warmtepomp van Peeters Duurzaam

Bent u klaar om te verduurzamen?

Peeters Duurzaam is dé specialist in de regio Weert voor oplossingen op het gebied van duurzaamheid. Zo bieden wij zonnepanelen en laadpalen aan. Ook voor een hybride warmtepomp of warmtepompboiler bent u bij Peeters Duurzaam aan het juiste adres.

Video afspelen
Hybride warmtepomp

Hybride warmtepomp, hoe en wat?

Een hybride warmtepomp is een geavanceerd verwarmingssysteem dat zowel gebruikmaakt van hernieuwbare (duurzame) energie als van traditionele verwarmingstechnologie. Het combineert een warmtepomp met een conventionele Cv-ketel, waardoor het een efficiënte en veelzijdige oplossing biedt voor het verwarmen van woningen en gebouwen.

De warmtepomp maakt gebruik van de natuurlijke warmte-energie die in de lucht aanwezig is. Het systeem onttrekt deze warmte aan de omgeving en gebruikt het om het water te verwarmen dat wordt gebruikt voor de verwarming van het gebouw. Dit proces maakt gebruik van een koelmiddel dat bij lage temperaturen verdampt en bij hogere temperaturen condenseert.

Waarom kiezen voor een hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp biedt verschillende voordelen. Ten eerste vermindert het de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, wat resulteert in lagere CO2-uitstoot en een lagere impact op het milieu. Bovendien maakt het gebruik van de omgevingswarmte, wat leidt tot aanzienlijke energiebesparingen en lagere energiekosten.

Wat de hybride warmtepomp onderscheidt van een volledig elektrische warmtepomp, is de aanwezigheid van een CV-ketel. Deze ketel springt bij wanneer de warmtepomp niet voldoende warmte kan genereren, bijvoorbeeld tijdens zeer koude winterdagen of wanneer er een grote vraag naar warmte is. De CV-ketel zorgt ervoor dat het verwarmingssysteem altijd kan voldoen aan de warmtebehoefte van het gebouw.

Is een warmtepomp rendabel?

Een hybride warmtepomp biedt een duurzame en economische oplossing voor het verwarmen van gebouwen. Het combineert de voordelen van hernieuwbare energie met de betrouwbaarheid van een traditionele Cv-ketel, waardoor het een populaire keuze is voor veel huiseigenaren en gebouwbeheerders die streven naar energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid. Zo bespaart u al snel tot zo’n 70% op uw gasrekening met de Remeha Elga Ace!

Peeters Duurzaam biedt verschillende hybride warmtepompen aan in verschillende prijsklassen, die variëren in functionaliteit en grootte. Wij adviseren u graag over welke warmtepompboiler het beste past bij uw woonsituatie en uw budget.

Subsidie en gereduceerd tarief

De overheid stimuleert de aanschaf van onder andere warmtepompen voor particulieren. Daarom komt u in aanmerking voor subsidie. De subsidie bedraagt minimaal €2400 en kan afhankelijk van de gekozen installatie flink oplopen! In combinatie met zonnepanelen is dit een van de beste opties om de energierekening zo laag mogelijk te houden en dus kosten te besparen.

Kijk op de website van het RVO voor meer informatie over de subsidies

Hybride warmtepomp in de regio Weert

Peeters Duurzaam is gevestigd in Nederweert, Limburg en biedt diverse duurzame oplossingen aan, waaronder warmtepompen. Wij zijn actief in de regio Noord- en Midden-Limburg en Zuidoost-Brabant. Al onze warmtepompen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden vele economische- en milieuvoordelen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw woning. Bij Peeters Duurzaam bent u verzekerd van:

  • Persoonlijk advies voor een duurzame oplossing die perfect aansluit bij uw situatie;
  • Eén aanspreekpunt van begin tot eind;
  • Snelle doorlooptijd tot installatie.
Energielabel woning

Energielabel woning en verduurzamen

Het verduurzamen van uw woning leidt niet alleen tot besparingen op uw energierekening, maar verbetert ook het energielabel wat weer resulteert in een hogere waarde van uw woning. Een hoger energielabel betekent dat uw woning energiezuiniger is en daardoor meer waard is. Een (hybride) warmtepomp kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van uw energielabel.

Bespaar kosten
Waardestijging van uw woning

Peeters Duurzaam kan u helpen bij het verduurzamen van uw woning door middel van verschillende duurzame oplossingen, waaronder hybride warmtepompen en zonnepanelen. Wij bieden advies op maat en zorgen voor een professionele installatie van uw warmtepomp en/of zonnepanelen.

Contact

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Zowel particulier als zakelijk zijn wij momenteel instaat om binnen 5 tot 7 weken te komen installeren. Maar wat gaat daar aan vooraf? Laat ons u meenemen in het proces van A tot Z. Maak eerst uw keuze, particulier of zakelijk en maak snel uw afspraak. Voordat u het weet hebben wij de warmtepomp voor u geïnstalleerd! 

Erkende installateurs

Persoonlijke aanpak

Binnen 1 dag gemonteerd